Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2014

Εξετάσεις Εγχρώμων Ζωνών



Τη Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2014, πραγματοποιήθηκαν με επιτυχία οι εξετάσεις Εγχρώμων Ζωνών στο Βόλο, στο γυμναστήριο Fitness Gym Zaxeilas.
Εξεταστείς ήταν ο κος Ζεϊμπέκης Σταύρος (8 ΝΤΑΝ). Οι αθλητές εξετάστηκαν σύμφωνα με τους κανονισμούς της Ελληνικής Ομοσπονδίας ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ.

Ενημερωθείτε για τα τμήματα ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ:

Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2014

Εξετάσεις Μαύρων Ζωνών 2014 Α.Σ. ΔΙΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ



Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι εξετάσεις Μαυρών ζωνών, στη Θεσσαλονίκη. Οι αθλητές του Α.Σ ΔΙΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ εξετάσθηκαν στα πούμσε, στον αγώνα, στις ονομασίες, στο θεωρητικό κομμάτι του ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ αλλά και στις θραύσεις ξύλων.

Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2014

Εξετάσες Εγχρώμων Ζωνών 2014

Μπαντρακούλης Ν., Ζεϊμπέκης Σ, Γουρουφίδης Μ.

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι εξετάσεις εγχρώμων ζωνών στον Α.Σ. ΔΙΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ. Οι αθλητές ολοκλήρωσαν έναν κύκλο προπονήσεων, προετοιμασίας, για την απόκτηση της επόμενης ζώνης. Όλοι οι αθλητές διαγωνίσθηκαν στις βασικές τεχνικές, πούμσε, αγώνες, ονομασίες - θεωρία και αυτοάμυνες.

Σάββατο 4 Ιανουαρίου 2014

Ατζέντα Ιανουαρίου 2014



Ο πρώτος μήνας τους έτους, για άλλη μια χρονιά θα είναι γεμάτος αθλητικές συναντήσεις για τον Α.Σ. ΔΙΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ. Πιο συγκεκριμένα: 18-19 Ιανουαρίου 2014 η αγωνιστική ομάδα θα συμμετάσχει σε αγώνες Βορείου Ελλάδος που θα διεξαχθεί στη πόλη της Θεσσαλονίκης, μια εβδομάδα αργότερα Σάββατο θα είναι οι εξετάσεις μαύρων (ΝΤΑΝ) της ΕΛ.Ο.Τ. στη πόλη της Θεσσαλονίκης.

Σχετική προκήρυξη:

Πέμπτη 2 Ιανουαρίου 2014

Ευχές για το 2014



Το Δ.Σ. του συλλόγου σας εύχεται ευτυχισμένο το νέο έτος, Υγεία, Ευτυχία.
Να είναι το 2014 ένα έτος δημιουργικό και παραγωγικό, γεμάτο όνειρα και φιλοδοξίες.