Τετάρτη 22 Οκτωβρίου 2014

Δευτέρα 20 Οκτωβρίου 2014

2ο Αγωνιστικό Προκριματικό Πρωτάθλημα ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ


 

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το 2ο Αγωνιστικό Προκριματικό Πρωτάθλημα ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ στη πόλη της Θεσσαλονίκης, για τις ηλικίες Παμπαίδων-Πανκορασίδων, Παίδων-Κορασίδων, Εφήβων-Νεανίδων και Ανδρών-Γυναικών, με τις συμμετοχές των αθλητών να φτάνουν τους 750. Αξίζει να σημειωθεί ότι στο πρωτάθλημα χρησιμοποιήθηκαν ηλεκτρονικοί θώρακες της εταιρείας Daedo αλλά και για πρώτη φορά στην Ελλάδα χρησιμοποιήθηκαν ηλεκτρονικές κάσκες, ανεβάζοντας τον πήχη του πρωταθλήματος. Το ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ αποτελεί Ολυμπιακό Άθλημα και στοχεύει στην σωστή και αμερόληπτη διεξαγωγή των αγώνων.

Δευτέρα 13 Οκτωβρίου 2014

Στο Εθελοντικό Έργο του Δήμου Λαρισαίων ο Α.Σ. ΔΙΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ


Τη Κυριακή 12 Οκτωβρίου, ο Δήμος Λαρισαίων ανέλαβε μια σημαντική πρωτοβουλία, να καθαρίσει τις όχθες του ποταμού Πηνειού. Το ραντεβού δόθηκε στις 9:00 το πρωί στη γέφυρα Αλκαζάρ με του Λαρισαίους να αναλαμβάνουν έργο. Ο Α.Σ. ΔΙΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ συμμετείχε στο εθελοντικό αυτό έργο πραγματοποιώντας έμπρακτα μερικές από τις βασικές του αρχές, την αγάπη για το περιβάλλον.
Ο Α.Σ. ΔΙΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ συνεχίζει το κοινωνικό του έργο, πραγματοποιώντας φιλανθρωπικές εκδηλώσεις, δωρεές και συμμετέχοντας σε εθελοντικές πράξεις.