Παρασκευή 8 Ιουνίου 2012

Προαγωγικές Εξετάσεις Α.Σ. ΔΙΑΣ



Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι προαγωγικές εξετάσεις του Α.Σ. ΔΙΑΣ.
Οι εξετάσεις πραγματοποιήθηκαν σύμφωνα με τους κανονισμούς της παγκόσμιας και ελληνικής ομοσπονδίας. Οι εξεταστές έμεινα πολύ ικανοποιημένοι από το επίπεδο των αθλητών, επιβραβεύοντας κυρίως τους μικρούς αθλητές αλλά και τους προπονητές του συλλόγου για την άριστη δουλειά. Η ύλη που εξετάστηκαν οι αθλητές ήταν τα πούμσε, ονομασίες, αυτοάμυνες και αγώνες, δείχνοντας μ' αυτό το τρόπο το υψηλό τεχνικό και αγωνιστικό τους επίπεδο.
Από 8-11 Αυγούστου στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου είναι οι ημερομηνίες διεξαγωγής του ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ, με την μοναδική ελληνική συμμετοχή του Αλέξανδρου Νικολαΐδη στα +80κιλά.


Η ολοκλήρωση των εξετάσεων σήμανε τη λήξη της αθλητικής χρονιάς, αλλά και την αλλαγή αθλητικών εγκαταστάσεων του Α.Σ. ΔΙΑΣ, με το πέρας της μετακόμισης θα ενημερωθείτε εκτενέστερα για την διεύθυνση των αθλητικών εγκαταστάσεων αλλά και για το ανανεωμένο πρόγραμμα. Ένας σύλλογος με ιστορία 20 ετών που έχει αναδείξει πρωταθλητές, διαιτητές και καταξιωμένους προπονητές, στελεχώνοντας συλλόγους και γυμναστήρια.
Το Δ.Σ. του συλλόγου συγχαίρει όλους τους αθλητές γι' αυτή τους την επιτυχία αλλά και τους γονείς που στηρίζουν τις προσπάθειες των παιδιών τους. Επίσης εύχεται καλή επιτυχία στον 'Έλληνα αθλητή.