Κυριακή 7 Ιουλίου 2013

17ο ΑΝΟΙΧΤΟ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ


Με επιτυχία ολοκλήρωθηκε το 17ο Ανοιχτό Διασυλλογικό Πρωτάθλημα ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ (Ολυμπιακό Άθλημα) όπου ο Α.Σ. ΔΙΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ συμμετείχε με 4 αθλητές, η διοργάνωση πραγματοποιήθηκε στη πόλη της Χαλκίδας.
Συγκεκριμένα ο αθλητής Μπάρδας Ν. μετά από δύο νικηφόρους αγώνες κατέκτησε τη πρώτη θέση στην κατηγορία +65 κιλά παίδων, στο τελικό επικράτησε με τεχνικό νοκ άουτ του αντιπάλου του (διαφορά 12 πόντων). Ο Πουλτίδης Ρ. μετά από δύο νικηφόρους αγώνες κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στα -87κιλά ανδρών, μετά από έναν τελικό που κρίθηκε στα τελευταία δευτερόλεπτα. Ο αθλητής Κρανιώτης Γ. στα -80 κιλά ανδρών κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο κερδίζοντας έναν αγώνα και χάνοντας μετά στον ημιτελικό. Τέλος, ο αθλητής Σδόγγος Η. κατέκτησε τη τρίτη θέση χάνοντας στον ημιτελικό, μετά από ένα παιχνίδι με ανατροπές στο σκορ.
Αξίζει να σημειωθεί ότι στο εν λόγο πρωτάθλημα έγινε χρήση των ηλεκτρονικών θωράκων της Ισπανικής εταιρείας DaeDo. Μ αυτήν τη εταιρεία διεξάγονται οι Ολυμπιακοί Αγώνες του ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ, τα Παγκόσμια Πρωταθλήματα, τα Πανευρωπαϊκά και όλες οι επίσημες διοργανώσεις. 

Ο προπονητής του συλλόγου δήλωσε με το πέρας των αγώνας: "Η εμφάνιση των αθλητών ήταν αρκετά καλή, κατακτήσαμε δύο χρυσά και δυο χάλκινα. Θα θέλαμε να κάνουμε το 4 στα 4 αλλά δυστυχώς δε τα καταφέραμε, και έχουμε αυτά τα αποτελέσματα. Τώρα προέχει η ξεκούραση των αθλητών και ο σχεδιασμός του αγωνιστικού προγράμματος για τη νέα σεζόν."

Το Δ.Σ. του συλλόγου συγχαίρει τους αθλητές για τις επιδόσεις τους και τους εύχεται και εις ανώτερα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.