Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2013

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων Κορασίδων 2013


Εντυπωσιακή για άλλη μια φορά η παρουσία του Α.Σ. ΔΙΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων - Κορασίδων που διεξείχθει στη πόλη των Ιωαννίνων. 

Ο Α.Σ. ΔΙΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ συμμετείχε με 2 αθλητές, Μπάρδα Ν. (+65κιλα) Παίδων 2000-2001 γεννηθέντες. Μετά από έναν νικηφόρο αγώνα πέρασε στην προημιτελική φάση όπου αντιμετώπισε τον αθλητή από την Πάτρα. Μέτα από ένα συγκλονιστικό παιχνίδι με το σκορ να έχει συνέχεια αλλαγές και ανατροπές, το παιχνίδι έλειψε 12-12 και πήγανε στο χρυσό πόντο. Εκεί όμως ο αντίπαλος κατάφερε να πάρει πρώτος πόντο και να περάσει στην τετράδαμ αφήνοντας τον αθλητή μας στην 5η θέση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος.

Η Καλτέκη Φ. (51-55κιλά) Κορασίδων 2002 γεννηθέντες,προκρίθηκε στην ημιτελική φάση, όπου εκεί κέρδισε με τεχνικό νοκ άουτ (σκορ 13-1). Στο τελικό επικράτησε πάλι με τεχνικό νοκ-άουτ (12-0) δείχνοντας μ αυτό το τρόπο την υπεροχή της. Αξίζει να σημειωθεί ότι η αθλήτρια είναι κάτοχος κόκκινης ζώνης και αγωνίστηκε με αθλήτριες που ήταν μαύρη ζώνη.

Το Δ.Σ. συγχαίρει τους αθλητές και τους εύχεται υγεία και εις ανώτερα. Συγχαρητήρια, στο γυμναστήριο ΚΟΥΡΟΣ (Λαγού & Κρανώνος 2) για την επίβλεψει της αγωνιστικής ομάδας, έχουν αναλάβει το κομμάτι της φυσικής κατάστασης. Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις συνεχίζονται για την αγωνιστική ομάδα, με επόμενο στόχο και την κατάκτηση του πανελληνίου κυπέλλου Ελλάδος.




Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.