Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου 2013

ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΤΟΥ Α.Σ. ΔΙΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ 2013




Με το καλύτερο δυνατό τρόπο έκλεισε η χρονιά για τον Α.Σ. ΔΙΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ. Ο σύλλογος συμμετείχε με οχτώ αθλητές στο Πανελλήνιο Κύπελλο, που διεξήχθη στην Αθήνα το Ολυμπιακό Κέντρο Περιστερίου, 20-21-22 Δεκεμβρίου 2013. Αξίζει να σημειωθεί ότι στο Πανελλήνιο Κύπελλο συμμετείχαν 2.000 αθλητές, που αποτελεί ρεκόρ και ταυτόχρονα αποδεικνύει τα ραγδαία αναπτυξη του ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ (Ολυμπιακό Άθλημα).

Τη πρώτη μέρα των αγώνων, αγωνίσθηκαν οι αθλητές Ταμανάκιας Α. στη κατηγορία Ανδρών πέρασε δυο αγώνες και έχασε πριν απο τα μετάλλια, από τον Κυπελλούχο Ελλάδος. Στη συνέχεια ο αθλητής Λάππας Αλ.στη κατηγορία εφήβων, κέρδισε έναν αγώνα και ηττήθηκε στο δεύτερο αγώνα, αξίζει να σημειωθεί ότι ο αθλητής έπαιζε πρώτη φορά σε Πανελλήνια διοργάνωση. 

Τη δεύτερη μέρα των αγώνων οι επιτυχίες συνεχίσθηκαν με τους Κρανιώτη Γ. να κατακτά τη δεύτερη θέση στη κατηγορία Ανδρών -80κιλά, περνώντας τέσσερις αγώνες και στο τελικό (πέμπτο αγώνα) ηττήθηκε, κατακτώντας άλλο ένα αργυρό μετάλλιο σε πανελλήνιο επίπεδο. Στα βαριά κιλά ο Σδόγγος Ηλίας (+87κιλά) κατέκτησε τη τρίτη θέση, ξεπερνώντας τρεις αγώνες και στο τέταρτο και ημιτελικό αγώνα έχασε απο τον κυπελλούχο Ελλάδος. Στη κατηγοράι Παίδων αγωνίσθηκε ο Κουκουλιάτας Δ. (πρώτη συμμετοχή σε πανελλήνιο) όπου ηττήθηκε στο τρίτο αγώνα, κερδίζοντας τους προηγούμενους δύο, συνολικά είχε έξι αγώνες για να κατακτησει τη πρώτη θέση. Η αθλήτρια Καρτάλη Μ. (πρώτη συμμετοχή σε πανελλήνιο) όπου ηττήθηκε στο πρώτο αγώνα μετά απο μια αξιόλογη εμφάνιση, δείχνοντας την ανοδική της πορεία. Η Σαβίδη Δ. (πρώτη συμμετοχή σε πανελλήνιο) κατέκτησε τη τρίτη θέση, στη κατηγορία Κορασίδων κερδίζοντας τρεις αγώνες και στο τέταρτο αγώνα ηττήθηκε από την αθλητρια που κατέκτησε και την κατηγορία της. 

Τη τελευταία μέρα των αγώνων η αθλήτρια Καλτέκη Φ.μετά τη κατάκτηση του χρυσου μεταλλίου στο πανελλήνιο πρωταθλημα, ήρθε και το χρυσό μετάλλιο στο πανελλήνιο κύπελλο. Μετά από τρεις νικηφόρους αγώνες (με τεχνικό νοκ άουτ) η αθλητρια κατέκτησε άλλο ένα χρυσό μετάλλιο.



Το Δ.Σ. του σύλλογου συγχαίρει τους αθλητές του συλλόγου για τις επιδόσεις τους και τον προπονητή του συλλόγου Ζεϊμπέκη Σταύρο και τους εύχεται περισσότερες επιτυχίες το 2014, χωρις τραυματισμούς.

Α.Σ. ΔΙΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ εκεί που η εμπειρία και η εξιδείκευση συναντά τη γνώση.   






Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.