Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2014

Εξετάσεις Μαύρων Ζωνών 2014 Α.Σ. ΔΙΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ



Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι εξετάσεις Μαυρών ζωνών, στη Θεσσαλονίκη. Οι αθλητές του Α.Σ ΔΙΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ εξετάσθηκαν στα πούμσε, στον αγώνα, στις ονομασίες, στο θεωρητικό κομμάτι του ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ αλλά και στις θραύσεις ξύλων.

Οι βαθμολογίες που απέσπασαν ήταν υψηλές, αποσπώντας υψηλές βαθμολογίες. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι εξεταστές βαθμολόγησαν με άριστα 10 όλους τους συμμετέχοντες.
Οι αθλητές που εξετάσθηκαν ήταν οι εξής: ΧΑΣΙΑΛΗΣ Θ. (4ο ΝΤΑΝ), ΚΑΛΟΓΡΙΤΣΑ Α. (3ο ΝΤΑΝ), ΤΑΜΑΝΑΚΙΑΣ Α. (3ο ΝΤΑΝ), ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ Ι. (1ο ΝΤΑΝ), ΠΑΝΕΤΣΟΣ Χ. (1ο ΝΤΑΝ), ΠΡΑΠΑΣ Ι. (1ο ΝΤΑΝ), ΚΑΛΑΒΡΥΩΤΗ Δ. (1ο ΝΤΑΝ), ΜΑΡΓΑΡΙΤΟΠΟΥΛΟΥ Κ. (1ο ΝΤΑΝ), ΚΑΡΤΑΛΗ Α. (1ο ΝΤΑΝ), ΚΑΡΤΑΛΗ Μ (1ο ΝΤΑΝ).

Η Θεσσαλονίκη αποτελεί το επίσημο εξεταστικό κέντρο για την απόκτηση Μαύρης Ζώνης από την Ελληνική ομοσπονδία ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ.


Συγχαρητήρια στον αθλητή του συλλόγου ΤΑΜΑΝΑΚΙΑ Α., που μετά τις επιτυχείς εξετάσεις για το επόμενο ΝΤΑΝ, ολοκλήρωσε και την εκπαίδευση του στην GRAFTS HELLAS με τις ειδικότητες Total Functional Training (T.F.T.) αλλά και τους Ιμάντες Αιώρησεις (TRX). Ανοίγοντας νέους δρόμους στην αθλητική του καριέρα.

Το Δ.Σ. του συλλόγου συγχαίρει τους αθλητές για την επιτυχία τους αυτή και τους εύχεται καλή σταδιοδρομία στο χώρο του ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ.

Επίσημο Εξεταστικό Κέντρο Μαύρων Ζωνών, Θεσσαλονίκη και Αθήνα, υπό την αιγίδα της



Η μαύρη ζώνη είναι η αρχή του ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ.


Α.Σ. ΔΙΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ εκεί που η εξειδίκευση συναντά την εμπειρία. 
Επιλέγω ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ
επιλέγω Α.Σ. ΔΙΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ. 








Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.