Κυριακή 16 Νοεμβρίου 2014

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων Κορασίδων 2014







Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων-Κορασίδων στη Χαλκίδα με τη συμμετοχή 780 αθλητών απ' όλη την Ελλάδα. Ο Α.Σ. ΔΙΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ συμμετείχε με 5 αθλητές τους,
Μπάρδα Ν., Καρτάλη Α., Καρτάλη Μ., Σαββίδη Δ., Καλτέκη Φ. πραγματοποιώντας αξιόλογες εμφανίσεις. Πιο συγκεκριμένα οι αθλητές Μπάρδας Ν. και Καρτάλη Α., κατέκτησαν την 5η θέση στις κατηγορίες τους, μετά από δύο νίκες στην προκριματική φάση, ενώ στην προημιτελική φάση ηττήθηκαν με μικρή διαφορά (2 πόντους). Στη συνέχεια οι αθλήτριες Καλτέκη Φ. και Καρτάλη Μ., ηττήθηκαν στη δεύτερη φάση του πρωταθλήματος μετά από δυνατά παιχνίδια που κρίθηκαν και αυτά στο πόντο ενώ η αθλήτρια Σαββίδη Δ., ηττήθηκε στη πρώτη φάση. Αξίζει να σημειωθεί ότι στο πανελλήνιο πρωτάθλημα χρησιμοποιήθηκαν ηλεκτρονικοί θώρακες και ηλεκτρονικές κάσκες της Ισπανικής Εταιρείας Daedo, δίνοντας μ' αυτό το τρόπο πιο αντικειμενική μορφή στο άθλημα, καθώς οι αθλητές για να πάρουν πόντο θα έπρεπε να χτυπήσουν σε συγκεκριμένα σημεία και εφόσον ήταν έγκυρο το χτύπημα καταγραφόταν αυτόματα στο σύστημα (στον υπολογιστή) και έμπαινε ο πόντος. Το πρωτάθλημα καλύπτεται ζωντανά μέσω livstreaming από τη σελίδα της ομοσπονδίας.


Το Δ.Σ. του συλλόγου συγχαίρει τους αθλητές και τον προπονητή του συλλόγου Ζεϊμπέκη Σταύρο για τις εμφανίσεις των αθλητών. Επίσης συγχαίρει όλη την προπονητική ομάδα του συλλόγου (τη διαιτολόγο - διατροφολόγο και τους προπονητές φυσικής κατάστασης).

Ο προπονητής του συλλόγους κος Ζεϊμπέκης Σταύρος δήλωσε: "Συγχαρητήρια στα παιδιά για τη προσπάθειά τους, στο πανελλήνιο πρωτάθλημα συμμετείχαν 780 αθλητές απ' όλη την Ελλάδα, κάτι που σημαίνει ότι όλοι οι αθλητές ήθελαν τουλάχιστον 5 αγώνες για να κατακτήσουν το χρυσό μετάλλιο. Μπορεί φέτος να μη καταφέραμε να κατακτήσουμε χρυσά μετάλλια, αλλά η προσπάθεια των αθλητών μας αξίζει για χρυσό μετάλλιο, αγωνίσθηκαν, διεκδίκησαν τη πρωτιά που είναι το πιο σημαντικό. Ο δρόμος του πρωταθλητισμού θέλει υπομονή και πολύ δουλειά."























Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.