Δευτέρα 9 Μαρτίου 2015

1ο Προκριματικό Πρωτάθλημα Βορείου Ελλάδος 2015



Με 11 αθλητές συμμετείχε ο Α.Σ. ΔΙΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ το 1ο Προκριματικό Πρωτάθλημα Βορείου Ελλάδος για τα κλιμάκια του 2016.
Το πρωτάθλημα αυτό, είναι το πρώτο από τα τέσσερα πρωταθλήματα που θα πραγματοποιηθούν για τη σύσταση της επίλεκτης ομάδας Βορείου Ελλάδος, που θα συμμετέχουν σε προετοιμασίες και αγώνες στο εξωτερικό. Αξίζει να σημειωθεί ότι στο πρωτάθλημα έγινε χρήση ηλεκτρονικών θωράκων και ηλεκτρονικής κάσκας, από την επίσημη εταιρεία DAEDO που αναλαμβάνει τη διεξαγωγή κάθε επίσημης διοργάνωσης σ' όλο το κόσμο.
Αναλυτικότερα συμμετείχαν οι εξής αθλητές:

Εφήβων:
  • Μπάρδας Ν. (Χρυσό μετάλλιο), αφού πέρασε στην ημιτελική φάση, στον τελικό της κατηγορίας του, αντιμετώπισε τον περσυνό πρωταθλητή Ελλάδος. Μετά από έναν εντυπωσιακό αγώνα, που κρίθηκε στο τελευταίο δευτερόλεπτο, κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο και τους 8 βαθμούς για την επίλεκτη ομάδα. Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο αθλητής σε δυο πανελλήνια πρωταθλήματα έχει κατακτήσει τη 5η θέση.
  • Πανέτσος Χ. (5η θέση), έφτασε στην προημιτελική φάση και ηττήθηκε μετά από έναν δυνατό αγώνα, που έλειψε 18-20 στο σκορ, ένα παιχνίδι γεμάτο ανατροπές.
Νεανίδων 2000:
  • Καρτάλη Α. (Ασημένιο μετάλλιο), κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο, στον ημιτελικό ενώ βρισκόταν πίσω στο σκορ, έκανε την ανατροπή και πέρασε στον τελικό. Εκεί αντιμετώπισε την αθλήτρια από τα Γιάννενα και μετά από ένα δυνατό τελικό ηττήθηκε. 6 βαθμοί για το κλιμάκιο.
  • Σαββίδη Δ. (Χάλκινο μετάλλιο), αφού πέρασε νικηφορα την προημιτελική φάση, στον ημιτελικό ηττήθηκε πραγματοποιώντας αξιόλογη εμφάνιση. 4 βαθμοί για το κλιμάκιο.
Παίδων:
  • Μπαντραλέξης Α. (Χάλκινο μετάλλιο) Σε μια από τις πολυπληθέστερες κατηγορίες της διοργάνωσης, κατάφερε να κερδίσει το χάλκινο μετάλλιο. Στον προημιτελικό αξίζει να σημειωθεί ότι το παιχνίδι έληξε 0-0, πήγανε στον χρυσό πόντο, οπότε κανένας αθλητής δε κατάφερε να περάσει κάποιο έγκυρο χτύπημα και νικητής βγήκε σύμφωνα με τον σύστημα (το λειτουργικό των ηλεκτρονικών θωράκων) ο αθλητής του συλλόγου. 4 βαθμοί για το κλιμάκιο.
  • Γκέγκας Α., Είναι η μικρότεροι αθλητές που συμμετέχουν (γεννημένοι το 2006) παρά τη πολύ καλή του εμφάνιση, ηττήθηκε στο πρώτο αγώνα, πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση, παρά την ίωση που τον ταλαιπωρούσε.
  • Πράπας Ι. (Χάλκινο μετάλλιο), Πολυπληθής και εδώ η κατηγορία (5 αγώνες για τη κατάκτηση του χρυσού) ο αθλητής του συλλόγου κατάφερε να περάσε νικηφόρα όλους τους αγώνες μέχρι την ημιτελική φάση όπου και ηττήθηκε. Αξίζει να σημειωθεί, ότι στον πρώτο αγώνα ο αθλητής βρισκόταν πίσω στο σκορ και στα τελευταία δευτερόλεπτα κέρδισε με νοκ άουτ. 4 βαθμοί για το κλιμάκιο.
  • Μπαξεβάνος Β., Σε μια κατηγορία κιλών που για το χρυσό μετάλλιο οι αθλητές ήθελαν 5 αγώνες, ο αθλητής του συλλόγου πραγματοποίησε αξιόλογη εμφάνιση, αλλά ηττήθηκε στον πρώτο αγώνα. 
Κορασίδων:
  • Καλτέκη Φ. (Ασημένιο μετάλλιο), Η πρωταθλήτρια Ελλάδος του 2013 κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο, αντιμετωπίζοντας στην ημιτελική φάση την πρωταθλήτρια Ελλάδος του 2014. Μετά από έναν πολύ δυνατό ημιτελικό, νικήτρια ανακηρύχθηκε η αθλήτρια του συλλόγου. Στο τελικό, ηττήθηκε μετά από έναν πολύ δυνατό τελικό.
  • Παπακυπριανού Ν, (5η θέση) στη πρώτη της εμφάνιση σε επίσημους αγώνες άφησε θετικά δείγματα για το μέλλον. Ηττήθηκε στην προημιτελική φάση. 
  • Φράγγου Ε. (5η θέση), ηττήθηκε στην προημητελική φάση πραγματοποιώντας αξιόλογη εμφάνιση. 

Το Δ.Σ. του συλλόγου συγχαίρει τους προπονητές (και την επιστημονική ομάδα του συλλόγου) και τους αθλητές για την αξιόλογη εμφάνιση που πραγματοποίησαν. Αυτό το πρωτάθλημα ήταν το πρώτο της χρονιάς, με το πρόγραμμα των αγώνων να είναι γεμάτο διοργανώσεις και προετοιμασίες σε Ελλάδα και εξωτερικό. 
HERE COME THE CHAMPIONS!


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.