Δευτέρα 11 Μαΐου 2015

2ο Προκριματικό Πρωτάθλημα Βορείου Ελλάδος 2015


Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το 2ο Προκριματικό Πρωτάθλημα Βορείου Ελλάδος, στις 9-10 Μαΐου στο αθλητικό κέντρο Ωραικάστρου στην Θεσσαλονίκη. Ο Α.Σ. ΔΙΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ κατέκτησε 10 μετάλλια από τους 16 αθλητές που συμμετείχαν (5 ασημένια, 5 χάλκινα, 4 πέμπτες θέσεις και 2 έννατες θέσεις) συνολικά συμμετείχαν 900 αθλητές από συλλόγους της Βορείου Ελλάδος. Το πρωτάθλημα αυτό είναι το δεύτερο από τα τρία πρωταθλήματα Βορείου Ελλάδος που γίνονται κάθε χρόνο, για τη συγκρότηση των κλιμακίων. Όπως στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα,
έτσι και σ' αυτό το πρωτάθλημα έγινε χρήση της επίσημης Ισπανικής εταιρείας των Ολυμπιακών Αγώνων για το ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ, Daedo, όπου χρησιμοποιήθηκαν ηλεκτρονικοί θώρακες και κάσκες. Επίσης, υπήρχε κάλυψη των αγώνων μέσω livestreaming.

Ο Α.Σ. ΔΙΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ συμμετείχε με 16 αθλητές-τριες, αναλυτικότερα, ασημένια μετάλλια κατέκτησαν οι Μπάρδας Ν., Τζαμαλής Ν., Καλτέκη Φ., Μουλάς Ν., Μπαντραλέξης Α., ενώ χάλκινα μετάλλια κατέκτησαν οι Πανέτσος Χ., Αρβυθάς Π., Γκέκας Α., Φράγγου Ε. και Παπακυπριανού Ν. και 5η θέση κατέκτησαν οι Παγκαλάκη Μ., Βασιλάκης Δ., Παγκαλάκης Ε. και Κοντάκος Σ., 9ες θέσεις οι Πράπας Ι και Βασιλάκης Α.

Το Δ.Σ. του συλλόγου συγχαίρει τους προπονητές και αθλητές για την πολύ καλή παρουσία τους στο 2ο προκριματικό πρωτάθλημα Βορείου Ελλάδος, κατατάσσοντας το σύλλογο σ' ένας από τους δυνατούς συλλόγους της Βορείου Ελλάδος.

Α.Σ. ΔΙΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ 
HERES COMES THE CHAMPIONS

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.