Σάββατο 13 Ιουνίου 2015

Εξετάσεις Εγχρώμων Ζωνών 12 Ιουνίου 2015


Με επιτυχία πραγματοποιήθηκαν οι εξετάσεις Εγχρώμων Ζωνών στον Α.Σ. ΔΙΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ, στις 12 Ιουνίου. Οι αθλητές-τριες του συλλόγου, εξετάστηκαν στην ύλη που ορίζει η Ελληνική, Ευρωπαϊκή και Παγκόσμια Ομοσπονδία (Ολυμπιακού Αθλήματος) ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ.
Η εξεταστέα ύλη περιελάμβανε, πούμσε, ονοματολογία, βασική τεχνική, θεωρία, αγώνες και αυτοάμυνες. Την εξεταστική επιτροπή στελέχωναν οι εξής προπονητές ο κος Γουρουφίδης Μ., Παγκόσμιος Πρωταθλητής, Πρωταθλητής Ευρώπης στις κατηγορίες Ανδρών και Εφήβων, μέλος της Ολυμπιακής Ομάδας του 2008 για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου, πρωταθλητής Ελλάδος επί σειρά ετών και προπονητής του Α.Κ. ΕΥΚΑΡΠΙΑΣ ΑΘΛΗΣΙΣ, η κα Σαμαρά Ο. πρωταθλήτρια Ελλάδος και προπονήτρια του Α.Σ. ΜΑΧΗΤΕΣ ΔΙΑΒΑΤΩΝ στην Θεσσαλονίκη και ο κος Καρέλας Γ. προπονητής του συλλόγου Α.Σ ΠΕΡΣΕΑΣ Ευόσμου στην Θεσσαλονίκη. Οι εξεταστές έμεινα απόλυτα ευχαριστημένοι από το επίπεδο των αθλητών στο τεχνικό κομμάτι του ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ και επιβραβεύοντας τους αθλητές-τριες του συλλόγου.

Το Δ.Σ. του συλλόγου συγχαίρει όλους τους αθλητές-τριες του συλλόγου και τους προπονητές του συλλόγου για τις επιδόσεις τους στις εξετάσεις. Επίσης, οι προπονήσεις θα συνεχιστούν κανονικά όλο τον Ιούνιο. Η νέα σεζόν θα ξεκινήσει τη 1η Σεπτεμβρίου ημέρα Τρίτη.

Α.Σ. ΔΙΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ 
HERE COME THE CHAMPIONS


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.