Κυριακή 16 Αυγούστου 2015

Προετοιμασία στη Σερβία με Ολυμπιονίκες για τον Α.Σ. ΔΙΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ


Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η προετοιμασία των αθλητών του Α.Σ. ΔΙΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ στη Σερβία, στη πόλη Vranjačka Banja, από 3 έως 10 Αυγούστου. Οι πρωταθλητές του συλλόγου
προετοιμάστηκαν για τη σεζόν που ξεκινάει, μαζί με τους Ολυμπιονίκες, Παγκόσμιους και Πανευρωπαϊκούς Πρωταθλητές (αξίζει να σημειωθεί ότι βρισκόμαστε ένα χρόνο πριν την Ολυμπιάδα του 2016 στο Ρίο της Βραζιλίας και το επίπεδο των αθλητών ήταν πολύ υψηλό) οι οποίοι μετά τις προπονήσεις συμμετείχαν στο Grand Prix της Μόσχας για να διεκδικήσουν μια θέση στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Οι αθλητές του συλλόγου προπονήθηκαν υπό την προσωπική επίβλεψη των Ιρανών προπονητών master Seyyed Nemat Khalifeh και master Reza Imandezah, οι οποίοι είναι καθηγητές πανεπιστημίου στην Γυμναστική Ακαδημία της Τεχεράνης αλλά και προπονητές της Εθνικής Ομάδας Ανδρών-Γυναικών του Ιράν, επίσης μαζί τους οι προπονητές είχαν αθλητές από την επαγγελματική ομάδα Azad Team.
Οι αθλητές του συλλόγου προπονήθηκαν με αθλητές όπως η Milica Mandic (Χρυσή Ολυμπιονίκης, Παγκόσμια και Πανευρωπαϊκή Πρωταθλήτρια), Tijana Bogdanovic (Παγκόσμια και Πανευρωπαϊκή πρωταθλήτρια), Marco Djuricic (Χάλκινο στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα), Ivan Trajkovic (9ος Ολυμπιονίκης, Παγκόσμιος και Πανευρωπαϊκός Πρωταθλητής), Iva Rados (Πρωταθλήτρια Ευρώπης) και πολλούς ακόμη επαγγελματίες αθλητές.
Το Δ.Σ. του συλλόγου συγχαίρει τους αθλητές που συμμετείχαν στο Camp και ανανέωσαν το ραντεβού τους για τις 17 Αυγούστου όπου θα ξεκινήσει και δεύτερος κύκλος προετοιμασίας, στις εγκαταστάσεις του συλλόγου, με την επίβλεψη των προπονητών Ζεϊμπέκης Σταύρο και Ζεϊμπέκη Χρήστο.
Α.Σ. ΔΙΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ 
HERES COMES THE CHAMPIONS








Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.