Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2015

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων - Κορασίδων 2015


Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων-Κορασίδων (για τους γεννημένους 2001 έως 2003) και το Διασυλλογικό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα για τους γεννημένους το 2004.
Ο Α.Σ. ΔΙΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ συμμετείχε με 5 αθλητές και κατέκτησε 4 μετάλλια, αναλυτικότερα, η αθλήτρια Παπακτυπριανού Ν. μετά από 4 νικηφόρους αγώνες κατέκτησε τη πρώτη θέση, η Καλτέκη Φ. και αυτή με τη σειρά κατέκτησε τη πρώτη θέση μετά από 4 νικηφόρους αγώνες. Τη δεύτερη θέση κατέκτησε ο Αρβυθάς Π. στη κατηγοράι -53κιλά όπου μετά από ισάριθμες νίκες βρέθηκε στο τελικό της κατηγορίας τους. Τη τρίτη θέση κατέκτησε ο Μπαντραλέξης Α. όπου μετά από δυο νικηφόρους αγώνες κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο. Αξίζει να σημειωθεί ότι η αθλήτρια Φράγγου, κατέκτησε την 9η θέση πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση.
Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα διεξήχθει με ηλεκτρονικούς θώρακες και ηλεκτρονικές κάσκες της Ισπανικής Εταιρείας Daedo, η αρμόδια εταιρεία που αναλαμβάνει τον εξοπλισμό στις επίσημες διοργανώσεις σε όλο το κόσμο, αλλά και στις Ολυμπιάδες. 


Το Δ.Σ. του συλλόγου συγχαίρει τους αθλητές-τριες αλλά και τους προπονητές του συλλόγου Ζεϊμπέκη Σταύρο και Ζεϊμπέκη Χρήστο. Ο Α.Σ. ΔΙΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ στη γενική κατάταξη του Πανελληνίου πρωταθλήματος Παίδων - Κορασίδων, κατέκτησε την 8η θέση. 

facebook page: https://www.facebook.com/acdiaslar/
Υποστηρικτές του συλλόγου:
  • http://www.propaganda.net.gr/
  • http://laif.com.gr/  Το νέο Ηλεκτρονικό Περιοδικό της Λάρισας
  • "Γράψε - Σβήσε" ότι αφορά το Γραφείο - Σχολείο και το Βιβλίο (Δρόση 92, Λάρισα)
  • Εταιρεία Γενικών Απολυμάνσεων, Παπανικολάου (τηλ: 6934987867) 
  • http://optimizeperformance.gr/

Α.Σ. ΔΙΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ 

HERE COME THE CHAMPIONS!

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.