Τρίτη 12 Απριλίου 2016

1st WTF President Cup 2016



Με επιτυχία διοργανώθηκε το 1ο Κύπελλο Προέδρου στη πόλη της Βόννης στη Γερμανία, από 7 έως 10 Απριλίου. 
Ο Α.Σ. ΔΙΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ συμμετείχε με 6 αθλητές τους Μπάρδα Νικόλαο, Κουκουλιάτα Δημήτριο, Καλτέκη Φαίδρα, Μπαντραλέξη Αντώνιο, Τζαμαλή Νικόλαο και Αρβυθά Παναγιώτη.
Το πρωτάθλημα είναι διπλής σημασίας καθώς αποτελεί υψηλής βαθμολογίας (για την παγκόσμια κατάταξη) πρωτάθλημα στοχεύοντας στην αποκόμιση περισσότερων βαθμών πριν να ξεκινήσουν το τελικό στάδιο της προετοιμασίας του για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίου της Βραζιλίας, αλλά και οι μεταλλιούχοι προκρίνονται για τις εξής διοργανώσεις, οι τρεις πρώτοι στην κατηγορία Ανδρών-Γυναικών περνάνε απευθείας στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στην Ελβετία, για τη κατηγορία Εφήβων-Νεανίδων οι τρεις πρώτοι περνάνε στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νέων Ανδρών-Νέων Γυναικών στη Ρωσία και για τη κατηγορία Παίδων-Κορασίδων, οι τρεις πρώτοι περνάνε απευθείας στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Παίδων-Κορασίδων στη Ρουμανία. 
Ο Α.Σ. ΔΙΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ κατέκτησε μια 3η θέση με την Καλτέκη Φαίδρα, εξασφαλίζοντας μ' αυτό το τρόπο τη πρόκρισή της στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Παίδων-Κορασίδων στη Ρουμανία, το Σεπτέμβριο. 
Συνολικά συμμετείχαν 1600 αθλητές από όλο το κόσμο και χρησιμοποιήθηκαν ηλεκτρονικοί θώρακες και ηλεκτρονικές κάσκες της Ισπανικής Εταιρείας DAEDO.

Το Δ.Σ. του συλλόγου συγχαίρει τους αθλητές και τους προπονητές για τη προσπάθειά τους και τους εύχεται ανάλογες επιτυχίες στο μέλλον. Η συμμετοχή σε μια τόσο μεγάλη διοργάνωση με πολύ υψηλού επιπέδου αθλητές, είναι μοναδική εμπειρία. 






Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.