Δευτέρα 9 Μαΐου 2016

Πανελλήνια Διάκριση για τον Α.Σ ΔΙΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ


Με τη συμμετοχή 275 αθλητών-τριων, από 104 συλλόγους,  απ’ όλη την Ελλάδα πραγματοποιήθηκε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ (Ολυμπιακό Άθλημα)  Νέων Ανδρών – Νέων Γυναικών έως 21 ετών (από 16 ετών έως 21 ετών), στα Βασιλικά έξω από τη Θεσσαλονίκη. 
Ο Α.Σ ΔΙΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ συμμετείχε με τον αθλητή Μπάρδα Νικ. στη κατηγορία -80κιλών κατακτώντας τη τρίτη θέση, μετά από δυο νίκες και μια ήττα στον ημιτελικό, αξίζει να σημειωθεί ότι στην προημιτελική φάση, κέρδισε τον αντίπαλο με τεχνικό νοκ άουτ, με διαφορά πόντων. Από το πανελλήνιο πρωτάθλημα θα συγκροτηθεί η Εθνική Ομάδα όπου θα λάβει μέρος στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νέων που θα πραγματοποιηθεί στη Ρωσία. Στο πρωτάθλημα χρησιμοποιήθηκαν ηλεκτρονικοί θώρακες και ηλεκτρονικές κάσκες της Ισπανικής Εταιρείας Daedo, υπεύθυνη εταιρεία για την διεξαγωγή των Ολυμπιακών Αγώνων του 2016, Παγκόσμιων, Πανευρωπαϊκών Πρωταθλημάτων, καθώς και πολλών ακόμη διεθνών διοργανώσεων.
Το Δ.Σ. του συλλόγου συγχαίρει τον αθλητή και το προπονητή του συλλόγου για την επιτυχία του και του εύχεται και εις ανώτερα. 
facebook page:https://www.facebook.com/acdiaslar/

Δείτε πως μετριούνται οι πόντοι στο ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ (Ολυμπιακό Άθλημα):


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.