Δευτέρα 13 Ιουνίου 2016

6th Greece Open G-1 2016

Οι αθλητές του συλλόγου
με τον David Sanders 
Μετά την απονομή! 












Στις 10-11-12 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε το 6ο Διεθνές Πρωτάθλημα της Θεσσαλονίκης, Greece Open G-1 στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ του ΠΑΟΚ στη Πυλαία.

Ο Α.Σ. ΔΙΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ συμμετείχε με 5 αθλητές-τριες στη κατηγορία Παίδων-Κορασίδων κατακτώντας 4 μετάλλια. Αναλυτικότερα, χρυσό μετάλλιο κατέκτησε η Καλτέκη Φαίδρα (-55κιλά Κορασίδων), ασημένιο ο Μπαντραλέξης Αντώνιος (-33κιλά Παίδων) και χάλκινα κατέκτησαν οι Αρβυθάς Παναγιώτης (-53κιλά Παίδων) και Φράγγου Ευθαλία (-55κιλά Κορασίδων), ενώ πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε ο Τζαμαλής Νικόλαος (-61κιλά Παίδων) χάνοντας πριν τα μετάλλια.
Αξίζει να σημειωθεί ότι στη κατηγορία των ανδρών-γυναικών, συμμετείχαν Ολυμπιακές Εθνικές Ομάδες που θα συμμετάσχουν στην Ολυμπιάδα του Ρίο στη Βραζιλία, ομάδες όπως το Ιράν, Ρωσία, Βέλγιο κ.ά. κάνοντας ένα τελευταίο δυνατό τεστ, πριν αναχωρήσουν για το τελικό στάδιο της προετοιμασίας τους στη Βραζιλία.
Το Greece Open G-1 διοργανώνεται για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στην Ελλάδα, ξεκινώντας από το νησί της Κω το 2014 και τις χρονιές 2015 και 2016 διοργανώνεται στη πόλη της Θεσσαλονίκης.
Στο πρωτάθλημα χρησιμοποιήθηκαν ηλεκτρονικοί θώρακες της Ισπανικής εταιρείας Daedo, υπεύθυνη εταιρεία για τη διεξαγωγή αγώνων ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ, όπως παγκόσμια, πανευρωπαϊκά, ολυμπιάδες, διεθνή και εθνικά πρωταθλήματα.
Το Δ.Σ του συλλόγου συγχαίρει τους αθλητές για τις επιδόσεις τους και τα αποτελέσματά τους και τους εύχεται καλή συνέχεια στο αγωνιστικό τους πρόγραμμα.

Τα αποτελέσματα της πρώτης μέραςhttp://tkdmag.gr/ellhnika-metallia-6o-greece-open-wtf-g1/

A.C. DIAS LARISSAS 
Here Come the Champions!








Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.