Τετάρτη 13 Ιουλίου 2016

Προετοιμασία Αγωνιστικής Ομάδας στη Σερβία


Με σύνθημα "Train Hard-Win Easy" πραγματοποιήθηκε η καλοκαιρινή προετοιμασία στη Σερβία, όπου Α.Σ. ΔΙΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ συμμετείχε με 6 αθλητές-τριες,
ολοκληρώνοντας το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους εν όψει της νέας Αγωνιστικής Σεζόν 2016-2017. Το camp της Σερβίας συγκαταλέγεται σ' ένα από τα πιο δυνατά camp καθώς συμμετέχουν αρκετοί Ολυμπιονίκες, Παγκόσμιοι και Πανευρωπαϊκοί Πρωταθλητές επαγγελματικές ομάδες από το Ιράν (το Ιράν είναι στις 3 πρώτες χώρες με τους καλύτερους αθλητές). Συνολικά συμμετείχαν 500 αθλητές από χώρες όπως, Ελλάδα, Σερβία, Ιράν, Ρωσία, Ουκρανία, Γαλλία, Αζερμπαϊτζάν, Ρουμανία, Κροατία και Αγγλία. Οι προπονήσεις ήταν καθημερινές, πρωί και απόγευμα, το πρόγραμμα των προπονήσεων το αναλαμβάνουν οι Ιρανοί προπονητές (καθηγητές στην Γυμναστική Ακαδημία της Τεχεράνης και προπονητές της Επαγγελματικής Ομάδας Azad που έχει αναδείξει παγκόσμιους και πανασιατικούς πρωταθλητές). Αξίζει να σημειωθεί ότι οι αθλητές του Ιράν που συμμετείχαν, έχουν κατακτήσει μετάλλια στο Πανασιατικό πρωτάθλημα και στο Παγκόσμιο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα.
Το Δ.Σ του συλλόγου τους αθλητές-τριες (και τους γονείς) και τους προπονητές του συλλόγου, για τη μεγάλη αυτή προσπάθεια που καταβάλλουν.


Οι Ολυμπιακές Ομάδες που συμμετείχαν στο camp
Οι αθλητές-τριες του συλλόγου με τους Ιρανούς Προπονητές!
Ο προπονητής και οι αθλητές-τριες μαζί με τους Ιρανούς αθλητές
2η θέση στο Πανασιατικό Πρωτάθλημα στα -68κιλά το 2016
Εθνική Ομάδα Ιράν, 4 αθλητές και ο Προπονητής της Ομάδας,
βρίσκονταν στη Σερβία για το camp

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.