Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2016

7ο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Παίδων-Κορασίδων 2016


Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το 7ο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Παίδων-Κορασίδων, που πραγματοποιήθηκε στο Βουκουρέστι της Ρουμανίας από 8 έως 11 Σεπτεμβρίου 2016, με τη συμμετοχή 40 χωρών.
Ο Α.Σ. ΔΙΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ συμμετείχε με μια αθλήτρια-μέλος της Εθνικής Ομάδας, την Καλτέκη Φαίδρα στη κατηγορία -55 κιλά κορασίδων, κατακτώντας το χάλκινο μετάλλιο. Η αθλήτρια του συλλόγου πέτυχε τις εξής νίκες, στα προκριματικά κέρδισε 15-1 την Βερόνικα Μοράρου από την Μολδαβία και τη Βιγιαλέτα Χρίβα από την Λευκορωσία 17-7, ενώ στην προημιτελική φάση κέρδισε την Αγγλίδα Λόρεν Μπάτλερ 9-4. Στην ημιτελική φάση ηττήθηκε από την Κροάτισα Νίκα Κλέπατς 9-3, όπου η αθλήτρια κατέκτησε και τη πρώτη θέση.
Ο προπονητής του συλλόγου, κος Ζεϊμπέκης δήλωσε μετά το πέρας του αγώνα: "είμαστε ικανοποιημένοι με την επιτυχία της Φαίδρας, δούλεψε αρκετά, με προγραμματισμό και μεθοδικότητα. Θέλαμε το χρυσό μετάλλιο, πάρα πολύ. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους επιστημονικούς συνεργάτες της Αγωνιστικής Ομάδας που δουλεύουν πάνω στα παιδιά."
Το Δ.Σ. του συλλόγου θέλει να ευχαριστήσει θερμά τους ομοσπονδιακούς προπονητές κος Παπαδέας Νίκο και Τάγκα Γιώργο, επίσης να ευχαριστήσει τους επιστημονικούς συνεργάτες του συλλόγου, όπου όλο αυτό το καιρό δουλεύουν πάνω στην αγωνιστική ομάδα ώστε να επιτευχθούν όλοι οι στόχοι τους.

Ζεϊμπέκη Χρήστος και Καλτέκη Φαίδρα

Οι διεθνείς διαιτητές
Πριν την είσοδο των αθλητών στον αγωνιστικό χώρο


Ειδικές προστατευτικές κάσκες,
για την αποφυγή οποιουδήποτε τραυματισμού


Ο χρυσός Ολυμπιονίκης Κάρλο Μολφέτα.
Προημιτελικός


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.