Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2016

Πρόκριση Βορείου Ελλάδος για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων-Κορασίδων 2016


Με τη συμμετοχή 325 αθλητών-τριων από την Βόρεια Ελλάδα πραγματοποιήθηκε η πρόκριση για το πανελλήνιο πρωτάθλημα παίδων - κορασίδων για τις ηλικίες 2002 έως 2004.
Ο Α.Σ ΔΙΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ συμμετείχε συνολικά με 10 αθλητές-τριες, όπου κατάφεραν να πάρουν την πρόκριση 7 αθλητές, οι Τσιόμητας Άγγελος, Παπακυπριανού Νεφέλη, Πράπας Ιωάννης, Παπακυπριανός Γεώργιος, Καλτέκη Φαίδρα,Τζαμαλής Νικόλαος και Αρβυθάς Παναγιώτης. Ενώ αξιόλογει εμφάνιση πραγματοποίησαν οι Μπαντραλέξης Αντώνιος, Διβανέ Παγώνα και Φράγγου Ευθαλία, χάνοντας στις λεπτομέρειες.

Επίσης, με τη συμμετοχή 117 αθλητών-τριων από τη Βόρεια Ελλάδα πραγματοποιήθηκε η πρόκριση για το πανελλήνιο πρωτάθλημα παίδων-κορασίδων για την ηλικία 2005, Ο Α.Σ. ΔΙΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ συμμετείχε με την αθλήτρια Μάγγου Μαρία, όπου και προκρίθηκε στο Πανελλήνιο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα.

Οι προκριθέντες αθλητές-τριες θα συμμετάσχουν στον Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στη Χαλκίδα, στις 4-5-6 Νοεμβρίου 2016. Το πανελλήνιο πρωτάθλημα θα πραγματοποιηθεί με ηλεκτρονικούς θώρακες και ηλεκτρονικές κάσκες.

Το Δ.Σ. συγχαίρει την ομάδα για την προσπάθεια και τα αποτελέσματα και τους εύχεται καλή επιτυχία στο πανελλήνιο πρωτάθλημα

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.