Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2016

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων - Κορασίδων 2016


Με τη συμμετοχή 130 συλλόγων απ' όλη την Ελλάδα, ολοκληρώθηκε η τελική φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Παίδων-Κορασίδων, για γεννημένους από 2002 έως 2004 και το Πανελλήνιο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα για γεννημένους του 2005.
Ο Α.Σ. ΔΙΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ συμμετείχε με 7 αθλητές τους, Καλτέκη Φαίδρα, Παπακυπριανού Νεφέλη, Παπακυπριανός Γεώργιος, Αρβυθάς Παναγιώτης, Πράπας Ιωάννης, Τσιομήτας Άγγελος και  Μάγγου Μαρία.
Ο σύλλογος κατέκτησε ένα χρυσό μετάλλιο και τρία χάλκινα, κατακτώντας και τη 5η θέση στη Πανελλήνια κατάταξη συλλόγων, ανάμεσα από 130 σωματεία. Αναλυτικότερα, τη πρώτη θέση κατέκτησε η Καλτέκη Φαίδρα ενώ τα χάλκινα μετάλλια η Μάγγου Μαρία και ο Πράπας Ιωάννης. Αξίζει να σημειωθεί και η μεγάλη προσπάθεια των υπόλοιπων παιδιών του συλλόγου, που κατέβαλαν τεράστια προσπάθεια, χωρίς να κατακτήσουν κάποιο μετάλλιο. Οι 7 αθλητές-τριες του συλλόγου, είχα πάρει το εισιτήριο για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, από το προκριματικό πρωτάθλημα που είχα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη, τρεις εβδομάδες νωρίτερα. Στο πρωτάθλημα χρησιμοποιήθηκαν ηλεκτρονικοί θώρακες και ηλεκτρονικές κάσκες της Ισπανικής εταιρείας DAEDO υπεύθυνη εταιρεία για τη διεξαγωγή ηπειρωτικών πρωταθλημάτων, παγκοσμίων και Ολυμπιακών αγώνων! Μ' αυτό το τρόπο οι αγώνες γίνονται πιο ακέραιοι και "καθαροί".

Το Δ.Σ του συλλόγου συγχαίρει τους αθλητές και το προπονητή του συλλόγου για τις επιτυχίες τους και τους εύχεται υγεία και καλή συνέχεια στην αγωνιστική σεζόν.
Κλειστό Γυμναστήριο Κανήθου - Χαλκίδα
Μάγγου Μαρία, Χάλκινο μετάλλιο


Πράπας Ιωάννης, Χάλκινο μετάλλιο

Καλτέκη Φαίδρα, Χρυσό μετάλλιο

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.