Δευτέρα 6 Μαρτίου 2017

Νέες χρυσές Διεθνείς Επιτυχίες για τον Α.Σ. ΔΙΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ


 Με δύο χρυσά και ένα ασημένιο επέστρεψε ο Α.Σ. ΔΙΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ από το Διεθνές πρωτάθλημα Sofia Open G-1, που πραγματοποιήθηκε στη Σόφια της Βουλγαρίας. Το τουρνουά αυτό είναι μοριοδοτούμενο για την παγκόσμια κατάταξη αθλητών-τριων, κεντρίζοντας το ενδιαφέρον μεγάλων ονομάτων για τη συλλογή βαθμών.
Αναλυτικότερα, χρυσά μετάλλια κατέκτησαν ο Πράπας Ιωάννης στα -41 κιλά παίδων και Ζαχαρής Χρήστος στα -57 κιλά παίδων στη κατηγορία begginers, ενώ το ασημένιο μετάλλιο κατέκτησε ο Κουκουτιανός Σταύρος στα -49 κιλά παίδων στην κατηγορία begginers. Συγχαρητήρια αξίζουν και στα παιδιά που δε κατάφεραν να αποσπάσουν μετάλλιο, αλλά αγωνίσθηκαν με θέληση αποκτώντας πολύτιμες εμπειρίες, Κοντάκος Σπύρος -63 κιλά ανδρών (κληρώθηκε με το νο9 της κατάταξης), Ταμανάκιας Αντώνης -58 κιλά ανδρών, Μάγγου Μαρία -41 κιλά κορασίδων, Τσιομήτας Άγγελος -33 κιλά παίδων, Αγγελουσοπούλου Κατερίνα -51 κιλά κορασίδων begginers 5η θέση και στον Μάγγο Αθάνασιο -59 κιλά εφήβων.
Αξίζει να σημειωθεί ότι και στις κατηγορίες , οι περισσότεροι αθλητές είχαν 5 αγώνες.
Μεταξύ των χωρών που συμμετείχαν ήταν η Εθνική Ομάδα της Αργεντινής, του Περού, ομάδα από το Ιράν και πολλές Ευρωπαϊκές χώρες. Επίσης, συμμετείχαν πολύ αθλητές που αγωνίσθηκαν το καλοκαίρι στην Ολυμπιάδα του Ρίο στη Βραζιλία αλλά και αθλητές με Παγκόσμιες και Πανευρωπαϊκές επιτυχίες.
Οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν σε 11 αγωνιστικά τερέν και με ηλεκτρονικούς θώρακες και ηλεκτρονικές κάσκες της Ισπανικής εταιρείας DAEDO.
Το Δ.Σ. του συλλόγου συγχαίρει τους αθλητές, τον προπονητή του συλλόγου για τις επιτυχίες του αλλά και τους γονείς των παιδιών που στηρίζονται τη μεγάλη προσπάθεια τους.





Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.