Τρίτη 2 Μαΐου 2017

2nd President Cup 2017, 27-30 Απριλίου 2017.

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 2ο President's Cup G-2, στην Αθήνα 27 έως 30 Απριλίου 2017. Η συμμετοχή ξεπέρασε κάθε προηγούμενο, 2200 αθλητές-τριες από 51 χώρες, ανάμεσά τους Ολυμπιονίκες και Παγκόσμιοι πρωταθλητές, από χώρες όπως το Ουζμπεκιστάν, το Ιράν, την Αυστραλία, το Περού, τον Παναμά και άλλες χώρες.
Το President's Cup αποτελεί την κορυφαία διοργάνωση στην Ευρώπη, καθώς οι Ευρωπαίοι μεταλλιούχοι προκρίνονται στα Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα, για όλες τις ηλικιακές κατηγορίες αλλά και στην κατηγορία Ανδρών-Γυναικών παίρνουν πάρα πολλούς βαθμούς για την παγκόσμια κατάταξη.
Ο Α.Σ. ΔΙΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ, συμμετείχε με 10 αθλητές-τριες, πραγματοποιώντας αξιόλογες εμφανίσεις και πλησιάζοντας ένα βήμα πριν τα μετάλλια (πρόκριση για το Πανευρωπαϊκό). Αναλυτικότερα, τη πρώτη μέρα ο Τσιομήτας Άγγελος κέρδισε το πρώτο αγώνα εναντίον του Ρώσου και ηττήθηκε στον δεύτερο αγώνα από τον Ισραηλινό πρωταθλητή. Ο Μπαντραλέξης Αντώνιος, ηττήθηκε στον πρώτο αγώνα από το Ρώσο πρωταθλήτη, ενώ ο Κοντάκος Σπύρος, ηττήθηκε από τον Πανασιατικό Πρωταθλητή από το Ιράν. Τη δεύτερη μέρα, η Καλτέκη Φαίδρα, κέρδισε το πρώτο αγώνα εναντίον της αθλήτριας από την Βουλγαρία και ηττήθηκε από την αθλήτρια της Σερβίας (Πανευρωπαϊκή Πρωταθλήτρια), ενώ η Παπακυπριανού Νεφέλη ηττήθηκε από την Γερμανίδα αθλήτρια στο πρώτο αγώνα. Τη τρίτη μέρα, ο Πράπας Ιωάννης ηττήθηκε στο πρώτο αγώνα από τον Ρώσο αθλητή, ενώ ο Αρβυθάς Παναγιώτης πραγματοποίησε εκπληκτική εμφάνιση, κερδίζοντας στον πρώτο αγώνα τον Ρουμάνο Αθλητή, στο δεύτερο αγώνα τον Τούρκο και στον προημιτελικό (πριν τα μετάλλια) ηττήθηκε από τον Έλληνα Πανευρωπαϊκό πρωταθλητή, που πήρε και την πρόκριση για το Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Παίδων-Κορασίδων, ο Μπάρδας Νίκος κέρδισε το πρώτο αγώνα έναντι του Κύπριου αθλητή και ηττήθηκε στον δεύτερο αγώνα από τον Έλληνα αθλήτη Πανελληνιονίκη στην κατηγορία Ανδρών. Τη τελευταία, μέρα Η Φράγγου Ευθαλία, ηττήθηκε στο πρώτο αγώνα από την Ελληνίδα αθλήτρια, ενώ η Σαββίδη Δήμητρα πραγματοποίησε εκπληκτική εμφάνιση, κερδίζοντας το πρώτο αγώνα την αθλήτρια από το Μονακό και ηττήθηκε στο δεύτερο αγώνα από την αθλήτρια της Ρουμανίας.
Στο πρωτάθλημα χρησιμοποιήθηκαν ηλεκτρονικοί θώρακες 2ης γενιάς, σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες, ενώ ηλεκτρονικές κάσκες χρησιμοποιήθηκαν στις κατηγορίες Ανδρών-Γυναικών & Εφήβων-Νεανίδων, στην κατηγορία Παίδων-Κορασίδων χρησιμοποιήθηκαν κάσκες με προστατευτικό κάλυμμα στο πρόσωπο, σύμφωνα με τους κανονισμούς της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας.
Το Δ.Σ. του συλλόγου συγχαίρει τον προπονητή κος Ζεϊμπέκη Χρήστο και όλους τους αθλητές που συμμετείχαν στην υψηλότερη διοργάνωση που έχει διοργανωθεί μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004, στην Ελλάδα και στην Αθήνα. Οι αθλητές-τριες του συλλόγου, πάλεψαν για την πρόκριση στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, έδειξαν μαχητικότητα, σεβασμό και στάθηκαν απέναντι σε αθλητές που είναι επαγγελματίες. Συγχαρητήρια στους διοργανωτές, για την άριστη διοργάνωση - οργάνωση του 2nd President Cup 2017, δείχνοντας ότι η Αθήνα μπορεί να φιλοξενεί μεγάλες διοργανώσεις παγκοσμίου επιπέδου. Να σημειωθεί ότι το πρώτο Greece Open G-1, είχε διοργανωθεί στο νησί της Κω το 2014, με απόλυτη επιτυχία και με τη συμμετοχή μεγάλων ονομάτων (Steven Lopez, Diogo Siliva, Peter Lopez κ.ά. μεγάλα ονόματα).
Η διοργάνωση καλύφθηκε τηλεοπτικά από τον ΣΚΑΪ και από το ΣΤΑΡ, ενώ υπήρξε και κάλυψη από το ραδιόφωνο ΣΠΟΡ FM, GOAL NEWS αλλά και από την εφημερίδα GOAL NEWS. Επίσης και το ηλεκτρονικό περιοδικό zougla.gr
Αναλυτικά τα αποτελέσματα, πατήστε εδώ!












Τρεις σύλλογοι, μια χώραΑζερμπαϊτζάν, ένα άθλημα!
2 Ολυμπιακά μετάλλια!









Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.