Δευτέρα 22 Ιανουαρίου 2018

13 Ιανουαρίου 2018, Εκδήλωση Συλλόγου.







Με πλήθος κόσμου, πραγματοποιήθηκε η κεντρική ομιλία του Α.Σ. ΔΙΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ, οι απονομές μαύρων ζωνών και η ετήσια κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας για τα μέλη του συλλόγου, στο ξενοδοχείο ΜΕΤΡΟΠΟΛ Λάρισας (Ρουζβελτ 14).
Μια εκδήλωση που γίνεται θεσμός, κερδίζοντας περισσότερους θαυμαστές, οι οποίοι ενημερώνονται πάνω στις εξελίξεις του ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ (Ολυμπιακό Άθλημα), παρουσιάζονται όλοι οι επιστημονικοί συνεργάτες του συλλόγου, οι οποίοι είναι, η κυρία Τζατζάκη Δώρα αθλητική ψυχολόγος, Αντωνίου Μαρία διατροφολός-διαιτολόγος, Οικονόμου Τριαντάφυλλος εργοφυσιολόγος-εργομετρικά τεστ, Μυλωνάς Σπύρος εργοφυσιολόγος-εργομετρικά τεστ και Κρετσάβος Δημήτρης φυσικοθεραπευτής. Δείχνοντας μ’ αυτό τον τρόπο τις υψηλές παροχές που προσφέρει ο σύλλογος στα μέλη του, αλλά και το μοναδικό τρόπο προσέγγισης των αθλητών που έχει καθιερώσει ο σύλλογος εδώ και πολλά χρόνια, διατηρώντας τον, στη πρώτη γραμμή. Στην εκδήλωση μας τίμησαν με την παρουσία τους, οι κύριοι Παιδής Αθανάσιος, Τζατζάκης Φώτιος, Κακαδιάρης Αστέριος, Μάνδαλος Γεώργιος και ο Κυριζόπουλος Νικόλαος.  
Το Δ.Σ. του συλλόγου ευχαριστεί όλους όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους, σε μια γιορτή του αθλητισμού, που προάγει το πνεύμα του αθλητισμού και της υγειούς συνεργασίας μεταξύ ανθρώπων.




 

















Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.