Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2018

Πανελλήνιο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Χαλκίδα, 23-25 Φεβρουαρίου 2018.


Με τη συμμετοχή 1400 ατόμων απ' όλη την Ελλάδα πραγματοποιήθηκε το Πανελλήνιο Διασυλλογικό πρωτάθλημα, που διοργάνωσε η Ένωση ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Βορείου Ελλάδος, στη Χαλκίδα από 23 έως 25 Φεβρουαρίου 2018.  Ο Α.Σ. ΔΙΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ συμμετείχε με 8 αθλητές,
κατακτώντας 2 χρυσά μετάλλια, 1 ασημένιο, 1 χάλκινο, μια 5η θέση και πραγματοποιώντας πολλή δυνατές και αξιόλογες εμφανίσεις.
Αναλυτικότερα, τα δύο χρυσά μετάλλια κατέκτησαν οι Αρβυθάς Π. και Πράπας Ι., το ασημένιο η Μάγγου Μ. και το χάλκινο μετάλλιο η Αγγελουσοπούλου Κ. Πριν τα μετάλλια ηττήθηκε ο Κρανιώτης Γ., ενώ οι Παπακυπριανού Ν., Τσιομήτας Α. και Διβανέ Π., πραγματοποίησαν πολλή καλές εμφανίσεις και ηττήθηκαν στις λεπτομέρειες. Η Ε.ΤΑ.Ν.Ε. έχοντας θεσπίση πολλές καινοτομίες, καθιέρωσε πρώτη τη ζύγιση με ραντεβού, όπου οι αθλητές ζυγίζονται συγκεκριμένη ώρα, δίνοντας τέλος στη χρονοβόρες διαδικασίες και ταλαιπωρίας, ζύγισης. Στο πρωτάθλημα έγινε χρήση των ηλεκτρονικών θωράκων και κάσκα με το καινούργιο σύστημα. 
Το Δ.Σ. του συλλόγου συγχαίρει τους αθλητές και τις αθλήτριες του συλλόγου, για την αξιοπρεπέστατη εμφάνιση, αλλά και τους γονείς των παιδιών που καθημερινά στηρίζουν το δύσκολο πρόγραμμα των παιδιών τους. Επίσης, το Δ.Σ. του συλλόγου ευχαριστεί θερμά όλη την επιστημονική ομάδα που υποστηρίζει όλα τα παιδιά στις προσπάθειες τους, η οποία ομάδα αποτελείται από αθλητικό ψυχολόγο (Τζατζάκη Δώρα), διατροφολόγο (Αντωνίου Μαρία) και τους γυμναστές (Οικονόμου Άκη & Μυλωνά Σπύρο). 

Δείτε τα αποτελέσματα των αγώνων, 1η μέρα, 2η μέρα, 3η μέρα.


Μια εικόνα εκατομμύρια λέξεις!

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.