Δευτέρα 30 Απριλίου 2018

Ασημένιο μετάλλιο στο 3ο Προεδρικό Κύπελλο


Με την συμμετοχή 2500 αθλητών απ' όλο το κόσμο διοργανώθηκε το 3ο Προεδρικό Κύπελλο (Πρόκριση για το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα) στην Αθήνα από 25 έως 29 Απριλίου 2018, στο κλειστό Γυμναστήριο Πάλης Άνω Λιοσίων (Ολυμπιακά ακίνητα). Στο πρωτάθλημα συμμετείχαν αρκετοί Ολυμπιονίκες, Παγκόσμιοι και ηπειρωτικοί πρωταθλητές, με στόχο να συλλέξουν βαθμούς για την παγκόσμια κατάταξη με στόχο τους Ολυμπιακούς αγώνες του Τόκυο το 2020. Ο Α.Σ. ΔΙΑΣ συμμετείχε με 6 αθλητές, κατακτώντας ένα ασημένιο μετάλλιο
στα -48 κιλά Εφήβων με τον Πράπα Ιωάννη. Αναλυτικότερα, τη δεύτερη μέρα των αγώνων, αγωνίστηκε η Καλτέκη Φαίδρα όπου ηττήθηκε από την Ρωσίδα αθλήτρια μετά από έναν πολύ δυνατό αγώνα, τη τρίτη μέρα αγωνίσθηκαν οι Αρβυθάς Παναγιώτης, Μάγγου Μαρία και Πράπας Ιωάννης, όπου ο Αρβυθάς Παναγιώτης κέρδισε το πρώτο αγώνα και ηττήθηκε στον δεύτερο (από τον Τούρκο πρωταθλητή) μετά από μια μεγάλη ανατροπή στον τελευταίο γύρο, ενώ η Μάγγου Μαρία ηττήθηκε στον πρώτο αγώνα από την αθλήτρια της Λετονία και τέλος ο Πράπας Ιωάννης μετά αγωνίσθηκε σε μια από τις πολυπληθέστερες κατηγορίες κιλών, σημειώνοντας σε 5 αγώνες, 4 νίκες και μια ήττα στον τελικό. Αξίζει να σημειωθεί ότι στον τελικό της κατηγορίας του, ηττήθηκε από τον Ρώσο στον πόντο, σε έναν συγκολινιστικό τελικό. Την τέταρτη ημέρα των αγώνων, αγωνίσθηκε η Φράγγου Ευθαλία, πραγματοποιώντας αξιόλογη εμφάνιση και ηττήθηκε από την Γερμανίδα αθλήτρια, τέλος τη τελευταία μέρα των αγώνων αγωνίσθηκε ο Μπαντραλέξης Αντώνιος, όπου πέρασε τον πρώτο αγώνα και στον δεύτερο αγώνα ηττήθηκε στον χρυσό πόντο από τον αθλητή της Εθνικής Σερβίας. Την ικανοποίηση του για τις επιδόσεις των αθλητών εξέφρασε ο προπονητής Ζεϊμπέκης Χρήστος, αναφέροντας ότι το πρωτάθλημα αυτό αποτελεί στόχο της χρονιάς για τους αθλητές του συλλόγου.
Το Δ.Σ. του συλλόγου συγχαίρει τους αθλητές για την μεγάλη προσπάθεια, τους γονείς που στηρίζουν τα παιδιά τους αλλά και όλη την επιστημονική ομάδα του συλλόγου για την επίτευξη αυτού του μεγάλου στόχου. Η επιστημονική ομάδα του συλλόγου αποτελείται από την αθλητική ψυχολόγο κυρία Δώρα Τζατζάκη, τους γυμναστές Οικόνομου Άκη και Μυλωνά Σπύρο και την διατροφολόγο Αντωνίου Μαρία, επίσης να ευχαριστήσουμε το Γυμναστήριο ΚΟΥΡΟΣ (Λαγού 2, Λάρισα) που συμβάλλει τα μέγιστα για την αρτιότερη προετοιμασία των αθλητών-τριων, το ηλεκτρονικό περιοδικό LAIF.COM.GR και την εταιρεία Λιπαντικά ELDONS που βρίσκεται δίπλα στους αθλητές του συλλόγου. Επίσης, το Δ.Σ. του συλλόγου θέλει να συγχαρεί την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ και την Ε.ΤΑ.Ν.Ε. (Ένωση ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Νοτίου Ελλάδος) για την άψογη διοργάνωση, δείχνοντας μ' αυτό το τρόπο ότι μπορούν να φιλοξενήσουν κορυφαίες διοργανώσεις.
"Γιατί στα παιδιά σας αξίζει το καλύτερο και η επιλογή είναι μια!" Οι εγγραφές νέων μελών συνεχίζονται κανονικά και οι προπονήσεις θα συνεχιστούν μέχρι τέλη Ιουνίου, όπου και θα αναχωρήσουμε για την κατασκήνωση. 
Δείτε το ρεπορτάζ του NOVA, πατώντας εδώ.
Δείτε τα αποτελέσματα της 1η ημέρα, πατώντας εδώ.
Δείτε τα αποτελέσματα της 2η ημέρα, πατώντας εδώ.
Δείτε τα αποτελέσματα της 3η ημέρα, πατώντας εδώ.
Δείτε τα αποτελέσματα της 4η ημέρα, πατώντας εδώ.
Δείτε τα αποτελέσματα της 5η ημέρα, πατώντας εδώ.
Συνολική κατάταξη χωρών, πατήστε εδώ.






Με τον χρυσό Ολυμπιονίκη του 2016 Τσεΐκ Σαλλάχ Σισσέ,
από την Ακτή Ελαφαντοστού. Πρότυπο ανθρώπου και αθλητή.
Δείτε την πορεία του Σισσέ, μέχρι την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Βραζιλίας το 2016, στην κατηγορία κιλών -80 κιλών.


Highlights of 3rd President Cup:


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.