Δευτέρα 8 Απριλίου 2013

Πραγματοποιήθηκαν οι 39οι Διασυλλογικοί Αγώνες ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ του Α.Σ. ΔΙΑΣ.


Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκαν οι 39οι Φιλικοί Διασυλλογικοί Αγώνες που διοργάνωσε ο 
Α.Σ ΔΙΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ.
Στους αγώνες συμμετείχαν πάνω από 200 αθλητές, από συλλόγους της Λάρισας (Α.Σ. ΔΙΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ & Σ.Β.Α.Λ.), Αμπελώνα, Ελασσόνας, Λαμίας, Ιωαννίνων, Καρδίτσας, Βόλου και Κατερίνης. Μια διοργάνωση που αποτελεί πλέον θεσμός, αν σκεφτεί κανείς ότι από τη νέα σεζόν θα διοργανωθούν οι 40οι Διασυλλογικοί Αγώνες, συμπληρώνοντας 20 χρόνια. προσφοράς στους αθλητές του ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ αλλά και στην ορθή ανάπτυξη του αθλήματος.
Το Δ.Σ. και ο προπονητής του συλλόγου έμειναν απόλυτα ικανοποιημένοι από την παρουσία των αθλητών, δείχνοντας μ' αυτό το τρόπο τη ραγδαία ανάπτυξη του Ολυμπιακού Αθλήματος, διατηρώντας τις αρχές του αθλητισμού και του Ολυμπισμού που πρέπει να πρεσβεύουν τέτοιες διοργανώσης. Επίσης ευχαριστούμε την περιφέρεια Θεσσαλίας για τη χορηγία των αγώνων. 
Στους αγώνες παρευρέθηκαν ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κος Κων. Αγοραστός, ο περιφερειακός σύμβουλος κος Αθ. Παίδης (υπεύθυνος αθλητισμού αντιπεριφέρειας Ν. Λάρισας) και ο Πρόεδρος Κεντρικής Ελλάδος του Τζούντο κος Γ. Στουκογιώργος.  
"Οι οποίοι δήλωσαν ότι για άλλη μια χρονιά ο Α.Σ. ΔΙΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ, διοργανώνει μια μεγάλη αθλητική διοργάνωση που αποτελεί γιορτή για το άθλημα του ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ."

Απονομή στον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κος Κων. Αγοραστό, μαζί τους
κος Παίδης Αθ., κος Νταλαρίζος Δημ., κος Ζεϊμπέκης Στ, κος Στουκογιώργος Γ.





Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.