Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2014

Βράβευση Κορυφαίων Αθλητών για το έτος 2013



Ο Α.Σ. ΔΙΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ θα δώσει για άλλη μια χρονιά το παρών στην ετήσια Βράβευση της Βορείου Ελλάδος ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ. Θα βραβευθούν οι κορυφαίοι αθλητές του 2013, σύμφωνα με τις επιτυχίες τους σε Παγκόσμια, Ευρωπαϊκά, Πανελλήνια Πρωταθλήματα αλλά και σε πρωταθλήματα βορείου Ελλάδος.

Τρεις αθλητές θα βραβευθούν για τον Α.Σ. ΔΙΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ, οι οποίοι είναι: ΖΕΪΜΠΕΚΗΣ ΧΡ. (1η Θέση Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών), ΚΑΛΤΕΚΗ Φ. (1η Θέσα Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων-Κορασίδων), ΣΔΟΓΓΟΣ Η. (1η Θέση Πρωτάθλημα Βορείου Ελλάδος Ανδρών).

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν και οι ολυμπιονικες του ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Νικολαΐδης Αλέξανδρος (τέσσερις συμμετοχές σε Ολυμπιακούς αγώνες με δύο αργυρά μετάλλια) Μόρφω Δροσίδου (συμμετείχε στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Βαρκελώνης το 1992 και ειχε κατακτησει μετάλλιο) Μιχαλής Μουρούτσος (χρυσός Ολυμπικονίκης Σύδνευ και πεμπτος στους Ολυμπιακούς αγώνες της Αθηνας) και η Έλλη Μυστακίδου (δεύτερη ολυμπιονίκης στην Αθήνα)

Ο προπονητής του συλλόγου κος Ζεϊμπεκης Σταύρος δήλωσε: " Το 2013 ήταν μια παραγωγική χρονιά για τον Α.Σ. ΔΙΑΣ Λάρισας, με δύο χρυσά μετάλλια σε πανελλήνιο πρωτάθλημα, με μετάλλια σε πανελλήνια κύπελλα και επιτυχείς εμφανίσεις και διακρίσεις σε πολλά τουρνουά. Το 2014 θέλουμε να ειναι γεμάτο υγεία."

Επίσης στη βράβευση παρουσιάστηκε το νέο προπονητήριο του ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ, που θα είναι ένας πολυχώρος 925 τετραγωνικών μέτρων, με όλα τα εφόδια για τη διοργάνωση διάφορων εκδηλώσεων.






Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.