Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2014

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών - Γυναικών 2014


Με απόλυτη επιτυχια ολοκληρωθηκε το πανελλήνιο πρωτάθλημα Ανδρών - Γυναικών, στη πόλη της Χαλκίδας. Ο Α.Σ. ΔΙΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ συμμετείχε τρεις αθλητές, τους ΖΕΪΜΠΕΚΗ ΧΡ. (+87κιλά), ΚΡΑΝΙΩΤΗ Γ. (-80κιλά) και ΣΔΟΓΓΟ Η. (+87κιλά), με απολογισμό δυο πέμπτες θέσεις και μια έννατη θέση. Αναλυτικότερα ο αθλητής ΚΡΑΝΙΩΤΗΣ Γ (-80κιλά)
κέρδισε το πρώτο αγώνα και στη προημιτελική φάση μετά από ένα συγκλονιστικό παιχνίδι, με συνεχόμενες ανατροπές του σκορ, ηττήθηκε στο χρυσό πόντο, κατακτώντας τη 5η θέση. Ο ΣΔΟΓΓΟΣ Η. ηττήθηκε στο πρώτο αγώνα από τον πρωταθλητή Ευρώπης στη κατηγορία Εφήβων, και έμεινε στην έννατη θέση για άλλη μια χρονιά. Τέλος, ο ΖΕΪΜΠΕΚΗΣ ΧΡ., στη προημιτελική φάση,  ηττήθηκε 3-1 στα σημεία, σ' έναν προωρο τελικό. Δυστυχώς ο αθλητής στη πρώτη φάση του αγώνα έπαιζε με σπασμένο δεξί χέρι και δε μπόρεσε να εχει το επιθυμητό αποτέλεσμα, μένοντας στη 5η θέση.
Ο προπονητής του συλλόγου δήλωσε: "Για μια άλλη μια χρονιά ο σύλλογος παραμένει στην ελιτ του Ελληνικού ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ, δυστυχώς φέτος δεν είχαμε τη κατάκτησει ενός μεταλλίου. Ο Κρανιώτης Γ., πάλεψε μέχρι τελευταίο δευτερόλεπτο και κατάφερε να γυρίσει το παιχνίδι (από 5-2 σε 5-5). Ο Σδόγγος Η., είχε δύσκολη κλήρωση αν αναλογιστή κανείς ότι ο αθλητής που τον κέρδισε στη συνέχεια έφτασε και στο τελικό της κατηγορίας. Ο Ζεϊμπέκης Χρ., πέρυσι είχε κατακτήσει το χρυσό στη κατηγορία αλλά φέτος είχε μια άτυχη στιγμή. Στη πρώτη φάση του αγώνα έσπασε το χέρι του, αγωνίσθηκε μέχρι τέλος, αλλά δυστυχώς το σπάσιμο μας αποσυντόνισε και ηττήθηκε 3-1. Έτσι είναι ο πρωταθλητισμός, έχει άτυχες στιγμές αλλά και μας προκαλεί εντυπωσιασμό και θαυμασμό με τη ψυχή των αθλητών. Συγχαρητήρια στην ομοσπονδια για την άψογη διοργάνωση και τη τηλεοπτική κάλυψη που είχε, μέσω livestreaming από το επίσημο site της ομοσπονδίας αλλά και μέσω nova sports."
Οι προπονητές φυσικής κατάστασης κ.κ Μπαντρακούλης δήλωσαν: "Η φετινή χρονιά ξεκίνησε πολλή θετικά, μπορεί να μην κατέκτησαν οι αθλητές κάποιο μετάλλιο, αλλά για άλλη μια φορά παρέμειναν στους καλύτερους αθλητές της Ελλάδος. Ο προγραμματισμός είναι να συνεχίσουν τους αγώνες τους στο εξωτερικό, σε πρωταθλήματα πρώτης κατηγορίας."

Δείτε live μεσω livestreaming το πανελλήνιο πρωτάθλημα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.