Κυριακή 9 Μαρτίου 2014

Kim e Liu "Ευ Αγωνίζεσθαι" Βορείου Ελλάδος.



Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το πρωτάθλημα Kim e Liu "Ευ Αγωνίζεσθαι", στη Θεσσαλονίκη που διοργάνωσε η Ένωση ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Βορείου Ελλάδος, στο κλειστό γυμναστήριο του ΠΑΟΚ, στη Πυλαία.
Το πρωτάθλημα είχε τη μορφή του Φεστιβάλ καθώς απευθυνόταν σε μικρές ηλικίες, γι αυτό το λόγο πραγματοποιήθηκαν χορευτικές επιδείξεις ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ, πούμσε (γνωστές και ως φόρμες) από έμπειρους καταξιωμένους-αθλητές και παρουσιάστηκε ο ομαδικός αγώνας ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ (5 επί 5), είναι όπως οι κανονικοί αγώνες ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ, αλλά ο προπονητής έχει το δικαίωμα να κάνει αλλαγές κατα τη διάρκεια του αγώνα.
Ο Α.Σ. ΔΙΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ συμμετείχε με 7 αθλητές, τους ΒΑΣΙΛΑΚΗ Α., ΜΠΑΞΕΒΑΝΟ Β., ΓΚΕΓΚΑΣ Α., ΦΡΟΞΥΛΙΑ Α., ΚΟΥΡΤΕΣΙΩΤΗ Ε., ΑΡΒΥΘΑ Π., ΦΡΑΓΓΟΥ Ε. κατακτώντας 3 μετάλλια (2 χάλκινα και 1 ασημένιο). Συγκεκριμένα η αθλήτρια ΚΟΥΡΤΕΣΙΩΤΗ Ε., μετά από δύο νικηφόρους αγώνες, παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ στο πρώτο γύρο κατάφερε να ανακάμψει, και ηττήθηκε στο τρίτο αγώνα (ημιτελικός). Στη συνέχεια ο αθλητής ΑΡΒΥΘΑΣ Π., μετά από δυο νικηφόρους αγώνες, ο προημιτελικός έληξε με διαφορά ενός πόντου υπέρ μας, ηττήθηκε στον ημιτελικό κατακτώντας το χάλκινο μετάλλιο. Η ΦΡΑΓΓΟΥ Ε., πέρασε το πρώτο άνευ, κέρδισε τον ημιτελικό με διαφορά εφτά πόντων αλλά στο τελικό ηττήθηκε μετά από ένα δυνατό παιχνίδι, κατακτώντας το ασημένιο μετάλλιο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι και οι υπόλοιποι τέσσερις αθλητές που συμμετείχαν είχαν αξιόλογες εμφανίσεις, δε κατάφεραν να αποσπάσουν κάποιο μετάλλιο αλλά η μαχητικότητά τους και η αγωνιστική τους κατάσταση έδειξε ότι σε μελλοντικές συμμετοχές σε αγώνες θα αποσπάσουν πολλά μετάλλια. Να σημειωθεί ότι οι συγκεκριμένοι αθλητές χρειάζονταν πέντε αγώνες για να κατακτήσουν το χρυσό μετάλλιο (τέσσερις αγώνες χρειάζονται στην Ολυμπιάδα για να κατακτήσει κάποιος το χρυσό μετάλλιο).


  • Ο προπονητής του συλλόγους κος Ζεϊμπέκης Σταύρος δήλωσε:

"Το Φεστιβάλ Kim e Liu Ευ Αγωνίζεσθαι ήταν μια μεγάλη διοργάνωση, ειδικά για τις ηλικίες που απευθυνόταν. Όλοι οι αθλητές που συμμετείχαν αξίζουν συγχαρητήρια για την υπερπροσπάθεια, ήταν μια άρτια διοργάνωση, με ζωντανή κάλυψη των αγώνων (livestreaming) και χρήση ηλεκτρονικών θωράκων. Με το πέρας των αγώνων, η προπονητική ομάδα του συλλόγου "βάφτισε" τους αθλητές τις σε ΣΟΥΠΕΡ ΉΡΩΕΣ (Super Heroes) για τη προσπάθειά τους."


  • Επίσης ο κος Χασιαλής Αθανάσιος δήλωσε:

"Είμαστε αρκετά ικανοποιημένοι με τα αποτελέσματα των αγώνων, για όλα τα παιδάκια που συμμετείχαν. Μπορεί να μη πετύχαμε να πάρουν όλα τα παιδάκια μετάλλιο, αλλά η παρουσία τους μόνο σε μια τέτοια διοργάνωση, είναι επιτυχία. Συνεχίζουμε τη συλλογική  δουλειά και θα προσπαθούμε πάντα για το καλύτερο."

Το Δ.Σ. του συλλόγου συγχαίρει του μικρούς αθλητές για την εντυπωσιακή τους εμφάνιση στους αγώνες και τους εύχεται περισσότερες επιτυχίες στο μέλλον και καλη σταδιοδρομία.


Α.Σ. ΔΙΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ 23 χρόνια πρωτοπορίας και εξιδείκευσης. 


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.