Δευτέρα 31 Μαρτίου 2014

Run Greece Λάρισα 2014, με συμμετοχές ρεκόρ ο Α.Σ. ΔΙΑΣ ΛΑΡΙΣΑ



Για άλλη μια χρονιά ο ΣΕΓΑΣ σε συνεργασία με τους τοπικούς φορείς αλλά και το μέγα χορηγό την εταιρεία WIND, διοργανώνουν το Run Greece Λάρισας, με σκοπό την οικονομική ενίσχυση τοπικών ιδρυμάτων, που κινδυνεύουν να κλείσουν. 
Ο Α.Σ. ΔΙΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ για άλλη μια χρονιά συμμετείχε, στο Run Greece Λάρισας, δείχνοντας μ αυτό το τρόπο την έμπρακτη στήριξη και τη ευαισθητοποίηση του, στις κοινωνικές ομάδες που μαστίζονται από την οικονομική κρίση.
Ο σύλλογος ήταν ένας από τους πολυπληθέστερους (είχαμε εκπροσώπηση σε  όλες τις αποστάσεις), για τη συμμετοχή στο Run Greece, θα έπρεπε οι συμμετέχοντες να είναι από 9 χρονών και άνω. Οι αποστάσεις που είχαν να διανύσουν είναι 1000 μέτρα (9 ετών έως 12 ετών), 5 χιλιόμετρα (13 ετών και άνω) και 10 χιλιόμετρα οι ενήλικες. Στόχος του κάθε συμμετέχοντα είναι να περάσει κάτω από την αψίδα της WIND για να περαστούν αυτόματα 3 ευρώ. 

Συγχαρητήρια και στην αθλήτρια του συλλόγου Καλογρίτσα Α., που ανέλαβε εξ ολοκλήρου την οργάνωση και προετοιμασία των αθλητών, από την αρχή της διοργάνωσης μέχρι το τέλος. Αξίζει να σημειωθεί ότι και η ίδια έτρεξε στα 10 χιλιόμετρα, καλύπτοντας την απόσταση σε μία ώρα. 
Η ίδια δήλωσε " Σήμερα είναι μια γιορτή του εθελοντισμού και της προσπάθειας. Η κρίση θα πρέπει να μας ενώσει ώστε να δούμε πιο καθαρά τα ουσιαστικά προβλήματα που υπάρχουν στην κοινωνία. Είναι σημαντικό να ενισχύουμε με τη συμμετοχή μας τέτοιου είδους ενέργειες. Η ορχήστρα που υπήρχε στη γέφυρα του Αλκαζάρ και οι κριτές του ΣΕΓΑΣ σε διάφορα σημεία της διαδρομής έδωσαν άλλον αέρα στους συμμετέχοντες.

Το Δ.Σ. του συλλόγου αναφέρει χαρακτηριστικά "ο Α.Σ. ΔΙΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ για άλλη μια χρονιά συμμετέχει σε εθελοντικούς - φιλανθρωπικούς αγώνες, για την οικονομική ενίσχυση των ιδρυμάτων. Ένας από τους βασικότερους στόχους του συλλόγου είναι να μάθουν τα παιδιά την αξία του εθελοντισμού και της κοινωνικής προσφοράς. Ο σύλλογος κάθε χρόνο κάνει δωρεές σε τοπικά ιδρύματα, είναι η πρώτη φορά που το δηλώνουμε δημόσια μετά από 23 χρόνια λειτουργίας. Το Ολυμπιακό άθλημα του ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ, χτίζει χαρακτήρες γι αυτό και επιδιώκουμε τα παιδιά του συλλόγου να αποκτήσουν παιδεία. Συγχαρητήρια στους διοργανωτές και σε όλους τους συμμετέχοντες."

Ενδεικτικά, υπήρξαν αθλητές του συλλόγου μας που τερμάτισαν τα 5 χιλιόμετρα σε 27 λεπτά. 

Ενημερωθείτε για τις επιδόσεις σας, επίσης μπορείτε να δείτε και τί χρονους κάνατε το 2013:


Α.Σ. ΔΙΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ Μια ομάδα - Οικογένεια :
ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ (Ολυμπιακό Άθλημα) σημαίνει, Μάχη με τα πόδια, Μάχη με τα χέρια και ο Πνευματικός Δρόμος του αθλητή (ο σεβασμός, η πειθαρχία, η παιδεία).


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.