Τρίτη 15 Απριλίου 2014

3ο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Βορείου Ελλάδος 2014


Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το 3ο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Βορείου Ελλάδος, στη πόλη της Θεσσαλονίκης, που διοργάνωσε η Ένωση ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Βορείου Ελλάδος. Οι συμμετοχές των αγώνων έφτασαν τους 1053 αθλητές, αποτελώντας ένα δυνατό τεστ εν όψει των αγωνιστικών υποχρεώσεων του συλλόγου.
Οι αγώνες διοργανώθηκαν στο Κλειστό Γήπεδο Μπάσκετ του ΠΑΟΚ στη Πυλαία (PAOK SPORT ARENA). Οι πρώτοι από κάθε κατηγορία θα στελεχώσουν το κλιμάκιο της Βορείου Ελλάδος, που θα συμμετέχουν σε προετοιμασίες και αγώνες στο εξωτερικό (G-1, A-class πρωταθλήματα). Στο πρωτάθλημα χρησιμοποιήθηκαν ηλεκτρονικοί θώρακες της εταιρείας Daedo, που είναι και η επίσημη εταιρεία για τις διοργανώσεις του ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ σε Ολυμπιακούς Αγώνες, Πανευρωπαϊκά και Παγκόσμια Πρωταθλήματα.
Ο Α.Σ. ΔΙΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ συμμετείχε με 14 αθλητές, αναλυτικότερα:

Το Σάββατο αγωνίστηκαν οι εξής αθλητές:
  • Μπάρδας Ν., αγωνίστηκε στα +65 κιλά Παίδων, μετά από ένα δυνατό παιχνίδι ηττήθηκε 2-0, στη φάση της 16αδας. 
  • Καρτάλη Τ., αγωνίστηκε στα -59 κιλά Κορασίδων, κατετάγη 5η καθώς ηττήθηκε 3-2 στην προημιτελική φάση. 
  • Φράγγου Ε., αγωνίστηκε στα -53κιλά Κορασίδων, η αθλήτρια μετά από ένα δυνατό παιχνίδι στην ημιτελική φάση, ηττήθηκε κατακτώντας το χάλκινο μετάλλιο. 
  • Πράπας Ι., αγωνίστηκε στα -37 κιλά Παίδων, αγωνίσθηκε σε μια από τις πολυπληθέστερες κατηγορίες της διοργάνωσης, συμμετείχαν 30 αθλητές στη κατηγορία του και για το χρυσό μετάλλιο χρειάζονταν πέντε αγώνες. Ο αθλητής του συλλόγου στη πρώτη του εμφάνιση σε μεγάλη διοργάνωση, ηττήθηκε στην προημιτελική φάση και κατέκτησε τη 5η θέση.
Τη Κυριακή αγωνίστηκαν οι εξής αθλητές:
  • Πανέτσος Χ., αγωνίστηκε στα -57 κιλά Παίδων, ηττήθηκε στον προημιτελικό και κατέκτησε τη 5η θέση. 
  • Κουκουλιάτας Δ., αγωνίστηκε στα -45 κιλά Παίδων, ηττήθηκε στη φάση της 16αδας και κατέκτησε τη 9η θέση.
  • Καρτάλη Μ., αγωνίστηκε στα -44 κιλά Κορασίδων, ηττήθηκε στη φάση της 16αδας και κατέκτησε την 9η θέση 
  • Σαβίδη Δ., αγωνίστηκε στα -55 κιλά Κορασίδων, πέρασε νικηφόρα από την προημιτελική φάση αλλά στον ημιτελικό ηττήθηκε, κατακτώντας το χάλκινο μετάλλιο. 
  • Καλτέκη Φ., αγωνίστηκε στα -55 κιλά Κορασίδων, πέρασε την ημιτελική φάση, κερδίζοντας τον ημιτελικό με νοκ άουτ και στο τελικό μετά από ένα πολλή δυνατό παιχνίδι ηττήθηκε στα χαρτάκια (όταν η κανονική διάρκεια του αγώνα τελειώνει ισοπαλία και ο έξτρα γύρος χωρίς πόντο, οι διαιτητές ψηφίζουν για να αναδείξουν τον νικητή). Κατακτώντας το ασημένιο μετάλλιο. 
Τη Μεγάλη Δευτέρα αγωνίστηκαν οι εξής αθλητές:
  •  Κρανιώτης Γ., αγωνίστηκε στα -80 κιλά Ανδρών, ηττήθηκε στην προημιτελική φάση μετά από ένα δυνατό παιχνίδι που έληξε 7-5, κατακτώντας την 5η θέση.
  • Ταμανάκιας Α., αγωνίστηκε στα -54 κιλά Ανδρών, πέρασε με επιτυχία στους 4, όπου στον ημιτελικό επικράτησε του αντιπάλου του με σκορ 8-6 και πέρασε στον τελικό. Εκεί αντιμετώπισε τον ασημένιο πρωταθλητής Ελλάδος για το έτος 2014 όπου και ηττήθηκε μετά από ένα δυνατό παιχνίδι. 
  • Λάππας Α., αγωνίστηκε στα -59 κιλά Εφήβων, ηττήθηκε στην 16αδα κατακτώντας την 9η θέση. 
  • Γαλαζούλας Δ., αγωνίστηκε στα -68 κιλά Ανδρών, ηττήθηκε στην 8αδα κατακτώντας την 5η θέση. 
  • Σδόγγος Η., αγωνίστηκε στα +87 κιλά Ανδρών, ηττήθηκε στην προημιτελική φάση και κατέκτησε τη 5η θέση.
Ο προπονητής του συλλόγου Ζεϊμπέκης  Σταύρος (8 ΝΤΑΝ), δήλωσε: "Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές που συμμετείχαν, η προσπάθειά τους ήταν αξιοσημείωτη. Το πρωτάθλημα είχε πολλή καλό επίπεδο, συμμετέχοντας αθλητές που έχουν διακριθεί σε παγκόσμια, πανευρωπαϊκά και πανελλήνια πρωταθλήματα. Όλοι οι αθλητές είχαν ένα πολλή σημαντικό κίνητρο, τη συγκρότηση της επίλεκτη ομάδα για τα κλιμάκια της Ε.ΤΑ.Β.Ε. Η παρουσία του συλλόγου ήταν αρκετά καλή, με 2 ασημένια, 2 χάλκινα, 6 πέμπτες θέσεις και 2 ένατες θέσεις. Καλή συνέχεια στην προετοιμασία των παιδιών και πάντα επιτυχίες."

Το Δ.Σ. του συλλόγου συγχαίρει τους αθλητές και το προπονητή του συλλόγου ΖΕΪΜΠΕΚΗ ΣΤΑΥΡΟ (8 ΝΤΑΝ) και τους εύχεται καλές επιτυχίες στην αθλητική τους σταδιοδρομίας. Επίσης, συνεχίζεται η διαμόρφωση του εσωτερικού χώρου στις εγκαταστάσεις του συλλόγου, προκειμένου να παρέχει ο σύλλογος επαγγελματικού επιπέδου προπονήσεις, κάνοντας χρήση τις τελευταίες εξελίξεις της γυμναστικής.













Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.