Τρίτη 8 Ιουλίου 2014

Απολογισμός Αγωνιστικής Σεζόν 2013-2014.


Με πολλές επιτυχίες τελείωσε η αγωνιστική σεζόν του Α.Σ. ΔΙΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ 2013-2014. Μια σεζόν γεμάτη επιτυχίες,δημιουργικότητα και πολλά πολλά παιδικά χαμόγελα.
Ο Α.Σ. ΔΙΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ συμμετείχε σε όλες τις δυνατές διοργανώσεις τόσο σε εθνικό όσο και διεθνές επίπεδο, αξίζουν να σημειωθούν τα μετάλλια σε Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, Πανελλήνιο Κύπελλο. Επίσης, στη προσπάθειά μας για βελτίωση των προπονητικών μεθόδων, κάναμε αλλαγές στο εσωτερικό του χώρου προκειμένου να παρέχουμε ποιοτικότερη προπόνηση.
Με τη λήξη της σεζόν συμμετέχουμε σε κατασκηνωτικά προγράμματα, με τη συμμετοχή όλων των αθλητών του συλλόγου, στόχος η διαπαιδαγώγηση των αθλητών μας, η κοινωνικοποίησή τους αλλά και η συμμετοχή τους στις δημιουργικές αθλοπαιδείες της κατασκήνωσης.


  • Μετά από απόφαση του Δ.Σ. του συλλόγου τα τμήματα θα ξεκινήσουν κανονικά τη Δευτέρα 1 Σεπτεμβρίου 2014. Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε στο τηλέφωνο του συλλόγου, μέσω facebook ή στις εγκαταστάσεις του συλλόγου. 


"23 Χρόνια ο στόχος μας παραμένει ο ίδιος, τα παιδιά να λειτουργούν σαν οικογένεια. Με αγάπη προς τα παιδιά, ο σύλλογος κλείνει τα 23 του χρόνια και προχωράει, πιο δυνατός και πιο δημιουργικός. Δημιουργώντας τα ομορφότερα παιδικά χαμόγελα και χτίζοντας υγιείς χαρακτήρες." ΖΕΪΜΠΕΚΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ

Αξίζει να σημειωθεί ότι συμμετείχαμε σε Φιλανθρωπικές Διοργανώσεις, στοχεύοντας στην ορθή διαπαιδαγώγηση των αθλητών. Το ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ δεν είναι μόνο ένα Ολυμπιακό Άθλημα, είναι τρόπος ζωής. Θα πρέπει οι αθλητές του να μάθουν να προσφέρουν στην κοινωνία. 


  • Α.Σ. ΔΙΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ και Φιλανθρωπικό Έργο.
Μια από τις βασικότερες αρχές του συλλόγου μας είναι, να χτίσουμε υγιείς χαρακτήρες, οι οποίοι θα μάθουν την αξία της προσφοράς στο κοινωνικό σύνολο.
 Γι αυτό και καθιερώσαμε κάτι πρωτότυπο, κάθε εβδομάδα ο σύλλογος έδινε 1 ευρώ στο Χαμόγελο του Παιδιού, κάνοντας κάτι απλό, πίνοντας Νερό. Μέσα από το πρόγραμμα ανταποδοτικής ανακύκλωσης συλλέγονταν μπουκάλια από τους ασκούμενους και στη συνέχεια αυτά πήγαιναν για ανακύκλωση.
Μ' αυτό το τρόπο συμμετείχαμε και στη συλλογή καπακιών, από πλαστικά μπουκάλια νερού, ώστε να μαζευτούν λεφτά για την αγορά αναπηρικών καροτσιών.
Καθιερώσαμε τη συμμετοχή μας στο Run Greece Λάρισας και μεγαλώσαμε την ομάδα μας, αποτελώντας μια από τις πολυπληθέστερες συμμετοχές στη πόλη της Λάρισας.
Αξίζει να σημειωθεί ότι από την ίδρυση του συλλόγου, το φιλανθρωπικό έργο ήταν πρώτος στόχος προσφέροντας χρήματα σε ιδρύματα που το είχαν πραγματικά ανάγκη.


  • Α.Σ. ΔΙΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ και GRAFTS HELLAS.
Ο μεγαλύτερος εκπαιδευτικός όμιλος στην Ελλάδα, που διοργανώνει ένα από τα μεγαλύτερα event του fitness στα Βαλκάνια.
Οι αθλητές του συλλόγου μπορούν να εξειδικευθούν πάνω στο χώρο του fitness, σε όποιο κλάδο θέλουν (Personal Training, Function Training, TRX, Kettlebell , Pilates, Yoga, Group Exercise κτλ), μ' αυτό το τρόπο ο Α.Σ. ΔΙΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ παρέχει ολοκληρωμένα προγράμματα στους ασκούμενους, στοχεύοντας ακόμη περισσότερο στην ορθή εκγύμναση των αθλητών του και αναβαθμίζοντας το επίπεδο των αθλητών του.

  • Α.Σ. ΔΙΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ, Χορηγός η Vivo Verde - Ελληνική Οικολογική Εταιρεία.
Με τη Δύναμη της Φύσης,
Ένα μεγάλο βήμα του συλλόγου, είναι η συνεργασία του με την Ελληνική Οικολογική Εταιρεία Vivo Verde (http://vivoverde.gr/). Τα μέλη του συλλόγου μπορούν να παρακολουθήσουν αθλητικά και διατροφικά σεμινάρια και να προμηθευτούν τα εξαιρετικά προϊόντα της εταιρείας, είναι σημαντικό ν προσέχουμε τη διατροφή μας. Αλλά το σημαντικότερο όλων είναι ότι πετύχαμε να παρέχουμε σε ιδιαίτερα προνομιακή τιμή ΓΕΝΕΤΙΚΌ ΈΛΕΓΧΟ για όλους τους αθλητές της Αγωνιστικής Ομάδας. Όλοι γνωρίζουμε πόσο σημαντικός είναι ο Γενετικός Έλεγχος στους ανθρώπους και ειδικά στους αθλητές υψηλού επιπέδου, αποτελεί μια πρώτης τάξεως απεικόνιση των αθλητών.

Η αγάπη μας για το Ολυμπιακό Άθλημα του ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ, μας δίνει κίνητρα για να προχωρήσουμε όλοι μαζί.



Για πληροφορίες σχετικά με το σύλλογο, μπορείτε να επικοινωνήσετε: 

Στόχος μας, τα ομορφότερα παιδικά χαμόγελα. 






Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.