Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου 2014

Χρυσό Μετάλλιο για τον Α.Σ. ΔΙΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ


Με το δεξί ξεκινάει η σεζόν για τον Α.Σ. ΔΙΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ, με τον αθλητή Κρανιώτη Γ. να κατακτάει το χρυσό μετάλλιο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας (Σάββατο 13 Σεπτεμβρίου 2014), που πραγματοποιήθηκε στο κλειστό Γυμναστήριο Χαϊδαρίου "ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΓΓΟΥΡΑΚΗΣ."
Ο αθλητής του συλλόγου έφτασε στο τελικό κερδίζοντας τρεις αγώνες, να σημειωθεί ότι ο ημιτελικός τελείωσε με παραίτηση του αντιπάλου και ο τελικός τελείωσε με 9-0. Αξίζει να σημειωθεί ότι στο Πρωτάθλημα αυτό πλέον εντάχθηκε η ομάδα της Κύπρου.
Το μετάλλιο αυτό αποτελεί το εισιτήριο για την εθνική ομάδα Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας.
Ο προπονητής του συλλόγου κος Ζεϊμπέκης δήλωσε μετά τους αγώνες: "Συγχαρητήρια στον Κρανιώτη Γ., για τη κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας, έκανε δυνατά παιχνίδια με αθλητές επιπέδου. Η συνέχεια είναι γεμάτη αγώνες, καθώς σε τρεις εβδομάδες έχει το πρωτάθλημα Βορείου Ελλάδος που και εκεί χρειαζόμαστε το χρυσό μετάλλιο για να μαζέψουμε βαθμούς για το κλιμάκιο του 2015."
Ο αθλητής δήλωσε: "Είχα προετοιμαστεί αρκετά καλά γι αυτό το Πρωτάθλημα, το καλοκαίρι έκανα κανονικά προπονήσεις και από την αρχή στόχευα μόνο το χρυσό. Ευχαριστώ τους προπονητές μου κος ΖΕΪΜΠΕΚΗ και τον κος ΜΠΑΤΡΑΚΟΥΛΗ ΑΛΕΞΗ (προπονητής Φυσικής Κατάστασης)."
Το Δ.Σ. του συλλόγου του συγχαίρει τον αθλητή και τον προπονητή του και τους εύχεται περισσότερες επιτυχίες στη σεζόν που ξεκινάει.


Never Give Up
Α.Σ. ΔΙΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ 
Here Come the Champions

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.