Σάββατο 3 Ιανουαρίου 2015

Απολογισμός για το έτος 2014.



Σε απολογισμό της περασμένης χρονιάς προχώρησε το Δ.Σ. του συλλόγου, καταγράφοντας τις επιτυχίες των προπονητών, των αθλητών και όλων των εκπαιδευτικών σεμιναρίων που συμμετείχαν.
Συγκεκριμένα η αγωνιστική ομάδα, σε 7 διοργανώσεις κατέκτησε 39 μετάλλια, στις κατηγορίες Παίδων-Κορασίδων, Εφήβων-Νεανίδων & Ανδρών-Γυναικών.

Ο Α.Σ. ΔΙΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ θέλοντας να παρέχει υψηλού επιπέδου προγράμματα εκγύμνασης, εκπαιδεύει και εξειδικεύει το προσωπικό του, σε συνεργασία με τον μεγαλύτερο εκπαιδευτικό οργανισμό στην Ελλάδα την GRAFTS HELLAS, ο αθλητής Ταμανάκιας Αντώνιος εξειδικεύτηκε στην Λειτουργική Προπόνηση και συνεχίζει την εκπαίδευσή του πάνω στο κομμάτι του Personal training.
Η αγωνιστική ομάδα, πέρα από το κομμάτι της προπόνησης, μια φορά τον μήνα έχει εκπαιδευτικό σεμινάριο σε διάφορους τομείς, με στόχο να αποκτήσουν οι αθλητές παιδεία και να χτιστούν σωστοί χαρακτήρες.

Με τη δύναμη των ειδικών:
Η εκγύμναση των παιδιών σας και όλων των τμημάτων γίνεται σε συνεργασία με έμπειρους και καταξιωμένους επαγγελματίες:

Α.Σ. ΔΙΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ και Γυμναστήριο ΚΟΥΡΟΣ (πλησίον ΔΕΥΑΛ), μια μεγάλη συνεργασία για τις αγωνιστικές ομάδες, με στόχο τη κορυφή, την καλύτερη επίδοση και απόδοση των αθλητών. 


Υποστηρικτές του συλλόγου.

Προσφορές Γυμναστηρίου ΚΟΥΡΟΣ:




Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.