Δευτέρα 29 Φεβρουαρίου 2016

Βράβευση της Ένωσης Βορείου Ελλάδος ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ


Τη Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2016 πραγματοποιήθηκε η ετήσια βράβευση και κοπή πίτας της Ένωσης ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Βορείου Ελλάδος. Η βράβευση που έχει καθιερωθεί τα τελευταία χρόνια, αφορά τους αθλητές που πέτυχαν υψηλές διακρίσεις τη περασμένη χρονιά, όπως μετάλλιο σε Πανελλήνιο, Πανευρωπαϊκό, Παγκόσμιο Πρωτάθλημα αλλά και Ολυμπιακούς Αγώνες.
Επίσης, στη βραβεύονται οι 10 καλύτεροι σύλλογοι της ένωσης και οι εθελοντές που βοηθούν στη διεξαγωγή του Διεθνές Τουρνουά Θεσσαλονίκης.
Από τον Α.Σ. ΔΙΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ βραβεύθηκαν 4 αθλητές για τις διακρίσεις τους, οι οποίοι είναι ΚΑΛΤΕΚΗ Φ. και ΠΑΠΑΚΥΠΡΙΑΝΟΥ Ν. χρυσό μετάλλιο στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα παίδων-κορασίδων, ΑΡΒΥΘΑΣ Π. ασημένιο μετάλλιο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα παίδων-κορασίδων & τέλος ο ΜΠΑΝΤΡΑΛΕΞΗΣ Α. χάλκινο μετάλλιο στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα παίδων-κορασίδων. 

Το Σαββατοκύριακο 27-28 Φεβρουαρίου 2016, πραγματοποιήθηκε και η πρώτη προπόνηση των επίλεκτων αθλητών-τριων της Ένωσης Βορείου Ελλάδος ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ. Ο Α.Σ ΔΙΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ για το 2016 στελεχώνει τους επίλεκτους αθλητές-τριες με 3 αθλητές, τους ΚΑΛΤΕΚΗ Φ., ΑΡΒΥΘΑ Π. & ΜΠΑΝΤΡΑΛΕΞΗ Α. 
Οι εν λόγο αθλητές-τριες επιλέχθηκαν από την Ένωση Βορείου Ελλάδος, μετά τα αποτελέσματα που είχαν κατά το έτος 2015. Τα κριτήρια είναι τρία πρωταθλήματα βορείου Ελλάδος, πανελλήνιο πρωτάθλημα. 

Το Δ.Σ. του συλλόγου συγχαίρει τους προπονητές και αθλητές-τριες του συλλόγου για τη βράβευσή τους και για τις επιτυχίες που είχαν το 2015. 







Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.