Δευτέρα 14 Μαρτίου 2016

1ο Προκριματικό Πρωτάθλημα Βορείου Ελλάδος



Με τη συμμετοχή 1134 αθλητών-τριων όλων των κατηγοριών (Παμπαίδων-Πανκορασίδων, Παίδων-Κορασίδων, Εφήβων-Νεανίδων και Ανδρών-Γυναικών) πραγματοποιήθηκε το 1ο Προκριματικό Πρωτάθλημα Βορείου για τη συγκρότηση των κλιμακίων της Βορείου Ελλάδος.
Το πρωτάθλημα αυτό, είναι το πρώτο από τα τρία πρωταθλήματα που διοργανώνει η Ένωση ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Βορείου Ελλάδος και έχεις σαν στόχο μετά το πέρας των μοριοδοτούμενων διοργανώσεων, οι αθλητές από κάθε κατηγορία (ηλικίας & κιλών) να ενταχθούν για το 2017 στα κλιμάκια της Βορείου Ελλάδος. Στο πρωτάθλημα χρησιμοποιήθηκαν ηλεκτρονικοί θώρακες και ηλεκτρονικές κάσκες της Ισπανικής εταιρείας DAEDO, είναι και η εταιρεία που το καλοκαίρι θα αναλάβει τη διεξαγωγή των Ολυμπιακών Αγώνων στο ολυμπιακό άθλημα του ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ.
Ο Α.Σ. ΔΙΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ συμμετείχε με 16 αθλητές, κατακτώντας 2 χρυσά μετάλλια (Καλτέκη Φ. & Σαββίδη Δ.), 1 ασημένιο μετάλλιο (Φράγγου Ε.) και 4 χάλκινα μετάλλια (Γκέκας Α., Βασιλάκης Δ. Σδόγγο Η. & Αρβυθάς Π.) ενώ πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησαν οι Κουκουλιάτας Δ., Παπακυπριανός Γ., Παπακυπριανού Ν., Τσιόμητας Α., Μπαντραλέξης Α., Πράπας Ι., Κουκουτιανός Σ., Κοντάκος Σ. & Βασιλάκης Αθ.


Το Δ.Σ. του συλλόγου συγχαίρει τους προπονητές και τους αθλητές του συλλόγου για τις επιτυχίες τους.


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.