Παρασκευή 7 Απριλίου 2017

2o Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα Λυκείων 2016-017











Στην Αθήνα 5-6 Απριλίου πραγματοποιήθηκε το 2ο Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα Λυκείων 2016-2017, με τη συμμετοχή 600 αθλητών-τριων.
Ο Α.Σ. ΔΙΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ συμμετείχε με 5 αθλητές, τους Κουκουλιάτα Δημήτριο, Μάγγο Αθανάσιο, Πιλτσούλη Ιωάννα, Μπάρδα Νικόλαο και Σαββίδη Δήμητρα. Η Λυκειακή ομάδα του συλλόγου δεν κατάφερε να αποσπάσει κάποιο μετάλλιο, με υψηλότερη διάκριση αυτή της, Σαββίδης Δήμητρας που κατέκτησε την 5η θέση στα -63 κιλά αλλά και η 9η θέση του Μπάρδα Νικόλου στα -73 κιλά.
Ο Κουκουλιάτας Δημήτριος, κέρδισε το πρώτο αγώνα και ηττήθηκε στον δεύτερο αγώνα, ενώ στον πρώτο αγώνα ηττήθηκαν οι Μάγγος Αθανάσιος και Πιλτσούλη Ιωάννα, χάνοντας στις λεπτομέρειες.
Στο πρωτάθλημα χρησιμοποιήθηκαν ηλεκτρονικοί θώρακες Gen2 της Ισπανικής εταιρείας Daedo αλλά και ηλεκτρονικές κάσκες Gen2.

Το Δ.Σ. του συλλόγου συγχαίρει τους αθλητές για την προσπάθειά τους και την απόδοσή τους, παρόλο το φορτωμένο μαθητικό πρόγραμμα, δίνουν παρών στις μεγάλες διοργανώσεις. Αλλά και στον προπονητή κο Ζεϊμπέκη Χρήστο. 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.