Δευτέρα 19 Ιουνίου 2017

2ο Κύπελλο Ακρόπολις 16 έως 18 Ιουνίου 2017


Με 12 αθλητές-τριες συμμετείχε ο Α.Σ ΔΙΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ στο 2ο Κύπελλο Ακρόπολις που πραγματοποιήθηκε στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, στον Πειραιά, με τη συμμετοχή των αθλητών να αγγίζει τους 1430 αθλητές-τριες.
Το Κύπελλο Ακρόπολις, αποτελεί μια υποδειγματική διοργάνωση της Ελληνικής Ομοσπονδίας, αν σκεφτεί κανείς ότι οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν στο Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας, στον Πειραιά. Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των συλλόγων αλλά και τον αθλητών-τριων, η Ομοσπονδία είχε προγραμματίσει ραντεβού για το κάθε σύλλογο, καταργώντας μ' αυτό το τρόπο την πολύωρη αναμονή των συλλόγων και των αθλητών. Ένα ακόμη κατόρθωμα της Ομοσπονδίας είναι ότι έχει εισάγει τον εθελοντισμό, δηλαδή σε μεγάλες διοργανώσεις, δίνει την ευκαιρία όσους θέλουν να συμμετάσχουν ενεργά στους αγώνες, με την διαδικασία του εθελοντή, που αποτέλεσε σημαντικός παράγοντας για την διεξαγωγή των αγώνων. Κατά τη διάρκεια των αγώνων, το μεσημέρι, υπήρξαν ομάδες επίδειξης, ξεσηκώνοντας αθλητές, προπονητές και θεατές.
Ο Α.Σ. ΔΙΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ συμμετείχε με τους Ταμανάκια Αντώνη, Κοντάκο Σπύρο, Διβανέ Παγώνα, Πράπα Ιωάννη, Αρβυθάς Παναγιώτης, Παπακυπριανού Νεφέλη, Παπαθανασίου Αθανασία, Καλτέκη Φαίδρα, Μάγγος Αθανάσιος, Μάγγου Μαρία, Μπαντραλέξη Αντώνης και Κουκουτιανός Σταύρος.
Αναλυτικότερα, τη πρώτη ημέρα ο Αρβυθάς Παναγιώτης κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στα -53 κιλά Παίδων μετά από τέσσερις νικηφόρους αγώνες, ενώ ο Μπαντραλέξης Αντώνης κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στα -41 κιλα Παίδων, μετά από δυο νίκες και μια ήττα στον ημιτελικό, αντίστοιχα και ο Ταμανάκιας Αντώνης κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στα -58 κιλα Ανδρών. Η Διβανέ Παγώνα, ο Πράπας Ιωάννης και η Παπακυπριανού Νεφέλη κατέκτησαν την πέμπτη θέση και ο Κοντάκος Σπύρος και Κουκουτιανός Σταύρος πραγματοποίησαν πολύ καλές εμφανίσεις.
Τη δεύτερη ημέρα αγωνίστηκε ο Μάγγος Αθανάσιος στα -59 κιλά εφήβων, κατέκτησε την πέμπτη θέση κάνοντας μια νίκη και μια ήττα, δείχνοντας την ανοδική του πορεία.
Τη τρίτη ημέρα η Μάγγου Μαρία στα -41 κιλά Κορασίδων ηττήθηκε στο πρώτο αγώνα, πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση. Ενώ στην κατηγορία των Νεανίδων αγωνίστηκαν, η Καλτέκη Φαίδρα στα -55 κιλά, όπου μετά από τρεις νικηφόρους αγώνες κατέκτησε τη πρώτη θέση και η Παπαθανασίου Αθανασία, κατέκτησε την πέμπτη θέση χάνοντας οριακά τον αγώνα πριν τα μετάλλια.

Η διοργάνωση καλύφθηκε με LIVESTREAMING απο το επίσημο κανάλι της ομοσπονδίας στο YOUTUBE.

Το Δ.Σ. του συλλόγου, συγχαίρει τους αθλητές-τριες για τη τεράστια προσπάθεια που καταβάλλουν, καθώς και τους γονείς των παιδιών που στηρίζουν τις προσπάθειές τους. Επίσης, ευχαριστεί θερμά όλη την προπονητική και επιστημονική ομάδα του συλλόγου, που δίνουν και αυτοί τον δικό τους αγώνα, μαζί με τις αγωνιστικές και προ-αγωνιστικές ομάδες.
  • Δείτε τα αποτελέσματα της πρώτη ημέρας, εδώ. 
  • Δείτε τα αποτελέσματα της δεύτερης ημέρας, εδώ. 
  • Δείτε τα αποτελέσματα της τρίτης ημέρας, εδώ.
  • Δείτε τα αποτελέσματα κατατάξεων των συλλόγων, εδώ.







Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.