Πέμπτη 13 Ιουλίου 2017

Κατασκήνωση 30 Ιουνίου έως 9 Ιουλίου 2017.


Από 30 Ιουνίου έως 9 Ιουλίου, ο σύλλογος διοργάνωσε κατασκηνωτικό δεκαήμερο, για τους αθλητές του συλλόγου. Η κατασκήνωση αποτελεί θεσμός για τον σύλλογο, καθώς είναι η 6η συνεχόμενη χρονιά που διοργανώνεται.
Στη κατασκήνωση τα παιδιά απολαμβάνουν τις διακοπές τους σαν ομάδα, κάνουν δραστηριότητες, ψυχαγωγικά παιχνίδια και κοινωνικοποιούνται, γνωρίζοντας κι άλλα συνομήλικα παιδιά.
Για περισσότερες φωτογραφίες μπορείτε να επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook, πατώντας εδώ.
Υ.Γ. Προσοχή! Απαγορεύεται η δημοσίευση, η αναδημοσίευση και η χρήση οποιοδήποτε φωτογραφικού υλικού ή βίντεο, χωρίς την έγγραφη έγκριση των κηδεμόνων και του συλλόγου. (Σχετικό άρθρο, πατήστε εδώ).




Γιατί επιλέγω κατασκήνωση:
  1. Το καλοκαίρι θέλει παιχνίδι, γέλιο και βουτιές στη θάλασσα. Γιατί να μείνει στην πόλη με τόση ζέστη; Η κατασκήνωση είναι μια τεράστια πολύχρωμη γειτονιά χωρίς αυτοκίνητα και μεγάλους.
  2. Οι φίλοι που κάνουμε στην κατασκήνωση κρατάνε μια ζωή, ακόμα κι αν ζούμε σε διαφορετικές πόλεις. 
  3. Η Ομάδα Ψυχαγωγίας δεν κοιμάται ποτέ. Από το πρωί μέχρι το βράδυ οργανώνει παιχνίδια, δραστηριότητες, αγώνες, δοκιμασίες και τα πιο τρελά πάρτι. 
  4. Όποιο και αν είναι το χόμπι σου μπορείς να ασχοληθείς με αυτό και το καλοκαίρι, αφπυ΄στις ακαδημίες και στο κυκλικό υπάρχουν πολλές και διαφορετικές δραστηριότητες. 
  5. Βουτιές στη θάλασσα και στην πισίνα ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ!!
  6. Μπορεί οι γονείς σου να μην είναι εκεί όμως θα έχεις πάντα δίπλα σου τον ομαδάρχη και τον κοινοτάρχη σου, ότι και αν χρειαστείς. 
  7. Το μεγάλο μπουγέλο στο θεατράκι είναι το καλύτερο πράγμα που μπορείς να κάνεις το καλοκαίρι. 
  8. Θα μάθεις πολλά καινούρια πράγματα, πρώτα απ' όλα να είσαι αυτόνομος και υπεύθυνος, να μπορείς να φροντίζεις μόνος σου για τον εαυτό σου. 
  9. Μέσα από το εύρος των δραστηριοτήτων και των ερεθισμάτων θα ανακαλύψεις τρόπους να εκφράζεις την δημιουργικότητα και την φαντασία σου. 
  10. Φεύγοντας θα γεμίσεις μια βαλίτσα με γέλια, αγκαλιές, χαμόγελα, χρώματα και αναμνήσεις που θα κρατήσεις για πάντα. 
Ένα από τα παιχνίδια της θάλασσας.





Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.