Τετάρτη 2 Αυγούστου 2017

Προετοιμασία Αγωνιστικής Ομάδας στη Σερβία.


Από 18 Ιουλίου έως 1 Αυγούστου, συμμετείχαν 4 αθλητές της αγωνιστικής ομάδας του συλλόγου στο διεθνές camp στην Σερβία, με τη συμμετοχή των κορυφαίων αθλητών-τριων απ' όλο το κόσμο, με τη συμμετοχή των αθλητών να φτάνει τα 500 άτομα.
Στην προετοιμασία, έρχονται οι ομοσπονδιακοί προπονητές (και καθηγητές της γυμναστικής ακαδημίας της Τεχεράνης του Ιράν) και προπονητές της επαγγελματικής ομάδας Azad Team, που έχουν αναδείξει πάρα πολλούς Ολυμπιονίκες, Παγκόσμιους και Πανασιατικούς Πρωταθλητές.
Το πρόγραμμα των προπονήσεων περιελάμβανε διπλές προπονήσεις, τρέξιμο σε πάρκο και πολλές ακόμη δραστηριότητες. Οι αθλητές αποκόμισαν πολλές εμπειρίες που θα τους είναι χρήσιμες για το μέλλον και ενημερώθηκαν πάνω σε όλες τις εξελίξεις του ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ.
Ο σύλλογος της Σερβίας, αποτελεί ένα φυτώριο πρωταθλητών, καθώς έχει αναδείξει δύο Ολυμπιονίκες (το 2012 χρυσό μετάλλιο και το 2016 ασημένιο μετάλλιο), παγκόσμιους και πανευρωπαϊκούς πρωταθλητές (σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες) και αποτελεί μεγάλη τιμή που οι αθλητές του συλλόγου έχουν την ευκαιρία να προπονηθούν δίπλα στους κορυφαίους αθλητές του κόσμου. Ενημερωτικά, στην Εθνική ομάδα της Σερβίας στην κατηγορία των γυναικών, από τις 8 αθλήτριες, οι 5 αθλήτριες είναι από τον σύλλογο του Galeb και στην κατηγορία των ανδρών από τους 8 αθλητές, οι 2 είναι από τον σύλλογο του Galeb. Τέλος, ο προπονητής κύριος Dragan ανακηρύχθηκε ο κορυφαίος προπονητής στο παγκόσμιο πρωτάθλημα ανδρών - γυναικών που διοργανώθηκε από 24 - 30 Ιουνίου 2017, στην Κορέα.
Το Δ.Σ. συγχαίρει τα παιδιά που συμμετείχαν, για τη προσπάθεια που έκαναν, θέτοντας νέους στόχους για τη σεζόν που ξεκινάει.
Οι προπονήσεις του συλλόγου θα ξεκινήσουν τον  Αύγουστο για τις Αγωνιστικές και Προ-αγωνιστικές ομάδες και τον Σεπτέμβριο για τα υπόλοιπα τμήματα, για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στην γραμματεία του συλλόγου, μέσω e-mail και από τη σελίδα του συλλόγου μας στο Facebook, πατήστε εδώ.


















 




Οι αθλητές του συλλόγου που είναι και μέλη στην Εθνική Ομάδα της Σερβίας
στην κατηγορία Ανδρών-Γυναικών.
Στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Ανδρών - Γυναικών το 2017,
η αθλήτρια του συλλόγου κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στα -49 κιλά.

Στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Ανδρών - Γυναικών το 2017,
η αθλήτρια του συλλόγου κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στα -49 κιλά 
Η Tijana Bogdanovic κατέκτησε τη 2η θέση,
στους Ολυμπιακούς Αγώνες το 2016 στο Ρίο.

Η Milica Mandic κατέκτησε τη 1η θέση,
στους Ολυμπιακούς Αγώνες το 2012, στο Λονδίνο. 
Η Milica Mandic κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στα -73 κιλά,
στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στη Κορέα, από 24-30 Ιουνίου 2017.

Παγκόσμιο Πρωτάθλημα 2017 Κορέα 24-30 Ιουνίου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.