Δευτέρα 16 Οκτωβρίου 2017

Στο Βελιγράδι για το Διεθνές Πρωτάθλημα Σερβίας G1.


Με τη συμμετοχή 1042 αθλητών απ' όλο το κόσμο πραγματοποιήθηκε το Διεθνές Πρωτάθλημα της Σερβίας στη πόλη του Βελιγραδίου. Ο Α.Σ. ΔΙΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ συμμετείχε με
δύο αθλητές τους Μπαντραλέξη Αντώνη (-41 κιλά Παίδων) και την Καλτέκη Φαίδρα (-55 κιλά Νεανίδων), πραγματοποιώντας πολύ δυνατές παρουσίες. Αναλυτικότερα, τη πρώτη μέρα των αγώνων αγωνίσθηκε ο Μπαντραλέξης Αντώνιος, πραγματοποιώντας αξιόλογη εμφάνιση, κερδίζοντας το πρώτο αγώνα με τεχνικό νοκ άουτ (με διαφορά πόντων), ενώ στον δεύτερο αγώνα, ηττήθηκε από τον Σέρβο αθλητή, μετά από έναν πολύ δυνατό αγώνα που κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Τη δεύτερη μέρα των αγώνων, αγωνίσθηκε η αθλήτρια Καλτέκη Φαίδρα, όπου κατέκτησε την 5η θέση, μετά από δύο νίκες και μια ήττα στον προημιτελικό.

Το Δ.Σ. του συλλόγου, συγχαίρει τους αθλητές για την παρουσία τους στο διεθνές πρωτάθλημα της Σερβίας, το κύριο Ζεϊμπέκη Χρήστο και τους γονείς των παιδιών που στηρίζουν κάθε τους προσπάθεια.
Οι εγγραφές πραγματοποιούνται όλο το χρόνο. Λειτουργούν τμήματα αρχαρίων, προαγωνιστικά, αγωνιστικά και αυτοάμυνας.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω Facebook στη σελίδα, Αθλητικός Σύλλογος ΔΙΑΣ Λάρισας.






Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.