Τρίτη 28 Νοεμβρίου 2017

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων-Κορασίδων 2017



Με τη συμμετοχή 838 αθλητών από όλη την Ελλάδα, πραγματοποιήθηκε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων - Κορασίδων (για γεννημένους από το έτος 2003 έως το 2005), στην Αθήνα, στο Κλειστό Ολυμπιακό Γήπεδο Πάλη στα Άνω Λιόσια.
Ο Α.Σ. ΔΙΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ συμμετείχε με 8 αθλητές, τους Τσιομήτα Α., Αρβυθά Π., Μπαντραλέξη Α., Παπακυπριανού Ν., Πράπα Ι., Διβανέ Π. και Φράγγου Ε. πραγματοποιώντας αξιόλογες εμφανίσεις, έχοντας πολύ δύσκολες κληρώσεις και χάνοντας αγώνες στο χρυσό πόντο. Μπορεί τα μετάλλια να μην ήρθαν σ' αυτό το πανελλήνιο πρωτάθλημα, αλλά σίγουρα θα έρθουν πολλά περισσότερα στο επόμενο πρωτάθλημα.
Στο πρωτάθλημα έγινε χρήση του ηλεκτρονικού συστήματος δεύτερης γενιάς, ηλεκτρονικοί θώρακες και ηλεκτρονικές κάσκες από Ισπανική εταιρεία υπεύθυνη για όλες τις περισσότερες διοργανώσεις σε όλο το κόσμο (Ολυμπιακοί Αγώνες, Παγκόσμια πρωταθλήματα Πανευρωπαϊκά κτλ).

Το Δ.Σ. συγχαίρει τους αθλητές, τις αθλήτριες και τον προπονητή για τη προσπάθειά τους και τη συμμετοχή τους στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα και τους εύχεται περισσότερες επιτυχίες στο μέλλον. Επίσης, το Δ.Σ. θέλει να ευχαριστήσει θερμά όλη την επιστημονική ομάδα (την αθλητική ψυχολόγο κυρία Δώρα Τζατζάκη, την διαιτολόγο κυρία Μαρία Αντωνίου, την εργομετρική ομάδα) αλλά και τους γονείς που στηρίζουν την προσπάθεια των παιδιών και του συλλόγου, για την επίτευξη των στόχων τους.


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.