Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου 2017

Με 7 αθλητές στη Βουλγαρία ο Α.Σ. ΔΙΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ


Με τη συμμετοχή 1300 αθλητών από 13 χώρες διοργανώθηκε το Διεθνές πρωτάθλημα της Βουλγαρία, στη πόλη Σόφια, ταυτόχρονα με το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ανδρών - Γυναικών (Ολυμπιακών κατηγοριών βαθμολογούμενο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκυο της Ιαπωνίας το 2020).
Ο Α.Σ. ΔΙΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ συμμετείχε με 7 αθλητές τους Αρβυθά Π., Κουκουτιανό Σ., Κουκουτιανό Γ., Παπακυπριανού Ν., Ταμανάκιας Α. και Κοντάκος Σπ.
Αναλυτικότερα, ο σύλλογος κατέκτησε 2 χρυσά μετάλλια, 2 χάλκινα, 2 πέμπτες και 1 έννατη θέση. Τα χρυσά μετάλλια κατέκτησε ο Αρβυθάς Π. μετά από 5 πολύ δυνατούς αγώνες, αντίστοιχα η Παπακυπριανού Ν. μετά από 3 νίκες κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στη κατηγορία της. Τα χάλκινα μετάλλια κατέκτησαν οι Κοντάκος Σπ. στην κατηγορία -58 ανδρών, όπου αντιμετώπισε έναν πολύ δυνατό αντίπαλο στον ημιτελικό που κατέκτησε και την κατηγορία στην διοργάνωση, ενώ ο Ταμανάκιας Α. κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο χάνοντας οριακά στον ημιτελικό. Ενώ αξιόλογοι εμφάνιση πραγματοποίησαν οι υπόλοιποι αθλητές της αποστολής.
Το Δ.Σ. του συλλόγου συγχαίρει τους αθλητές και τον προπονητή κύριο Ζεϊμπέκη Χρήστο αλλά και όλη την επιστημονική ομάδα (διατρολόγοι, αθλητικοί ψυχολόγοι και ειδικό εργομετρικό εργαστήρι) που συμβάλλει ενεργά για την απόδοση των αθλητών. Επίσης, το Δ.Σ. θέλει να ευχαριστήσει όλους τους γονείς που εμπιστεύονται τα παιδιά τους, στην προπονητική ομάδα - παιδαγωγούς, για να διδαχθούν όλες τις αξίες του Ολυμπισμού και Αθλητισμού, με προπονητές που τους διακρίνει το ήθος και ο χαρακτήρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.