Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 2017

3ο Προκριματικό Πρωτάθλημα Βορείου Ελλάδος 2017


Με 8 αθλητές συμμετείχε Α.Σ. ΔΙΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ στο 3ο Προκριματικό Πρωτάθλημα Βορείου Ελλάδος για τα κλιμάκια του 2018, συνολικά συμμετείχαν 1019 αθλητές από 100 συλλόγους της Βόρειας Ελλάδας.

Αναλυτικότερα, ο Γκέκας Ανδρέας κατέκτησε την 5η θέση μετα απο έναν δυνατό αγώνα, στη φάση των 16, ενώ στον προημιτελικό δεν κατάφερε να αγωνισθεί καθώς χτύπησε στο χέρι και π ιατρός των αγώνων έκρινε οτι δε θα έπρεπε να παίξει. Η Πλιάκα Ευαγγελία κατέκτησε την 5η θέση, έχοντας πρώτη συμμετοχή σε αγώνες, χάνοντας στον προημιτελικό. Η Αγγελουσοπούλου Κατερίνα, πρώτη συμμετοχή σε αγωνες, κέρδισε τον προημιτελικό και ηττήθηκε στον ημιτελικό. Στις νεάνιδες ήρθε η "χρυσή" επιτυχία του συλλόγου με την Φράγγου Ευθαλία στα -59 κιλά, να επικρατεί έναντι όλων των αντιπάλων της. Ενώ, η Καλτέκη Φαίδρα, κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο που κρίθηκε στα τελευταία δευτερόλεπτα.
Ο Αρβυθάς Παναγιώτης, κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο, σε μια πολύ δυνατή κατηγορία (-53κιλά Παίδων) όπου ηττήθηκε στον τελικό στις λεπτομέρειες. Η Διβανέ Παγώνα, μετά από έναν δυνατό προημιτελικό όπου και επικράτησε, ηττήθηκε στον ημιτελικό, που και εδώ ο αγώνας κρίθηκε στο τελευταίο γύρο. Τέλος, ο Τσιομήτας Άγγελος, κατέκτησε την 5η θέση μετά από έναν δυνατό αγώνα με τον αντίπαλο που κατέκτησε και την κατηγορία (-37 κιλά Παίδων). Το 3ο Προκριματικό πρωτάθλημα βορείου Ελλάδος ηταν η τελευταία επίσημη διοργάνωση που συμμετείχε ο Α.Σ. ΔΙΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ για το 2017, κλείνοντας ένα "γεμάτο" αγώνες και εκδηλώσεις, 2017.
Το Δ.Σ. του συλλόγου ευχαριστεί θερμά όλους τους αθλητές και τους γονείς τους που για άλλη μια χρονιά μας εμπιστεύτηκαν τα παιδιά τους, συμμετείχαν σε διοργανώσεις εντός και εκτός Ελλάδας αλλά και όλη τη επιστημονική ομάδα του συλλόγου που εργάζεται καθημερινά και αδιάκοπα, για την καλύτερη εξέλιξη των αθλητών.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.