Δευτέρα 16 Ιουνίου 2014

2 Χρυσά Μετάλλια και μια 5η θέση σε Πρωτάθλημα ο Α.Σ. ΔΙΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ












Ο Α.Σ. ΔΙΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ συμμετείχε στο 1ο Προκριματικό Πρωτάθλημα Βορείου Ελλάδος, που διοργάνωσε η Ένωση ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Βορείου Ελλάδος 14-15 Ιουνίου στο Κλειστό Γήπεδο Μπάσκετ ΠΑΟΚ (Sports Arena).
Ο σύλλογος συμμετείχε με τρεις αθλητές στις κατηγορίες Κορασίδων, Παμπαίδων και Πανκορασίδων. Πιο αναλυτικά ο αθλητής ΑΡΒΥΘΑΣ Π., συμμετείχε στη κατηγορία Παμπαίδων -45κιλά και κατέκτησε τη 5η θέση, χάνοντας στον προημιτελικό 5-3 στα σημεία. Η αθλήτρια Καλτέκη Φ., αγωνίσθηκε στη κατηγορία Κορασίδων -55κιλά και κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο. Στον ημιτελικό επικράτησε της αντιπάλου της με 13-1 (τεχνικό νοκ άουτ) και στον τελικό μετά από ένα δυνατό παιχνίδι, που κρίθηκε στα 3 τελευταία δευτερόλεπτα επικράτησε 8-7 στα σημεία.  Επίσης η αθλήτρια Φράγγου Ε., αγωνίσθηκε στα +53κιλά Πανκορασίδων ολοκληρώνοντας τις επιτυχίες του συλλόγου, κατακτώντας ένα ακόμη χρυσό μετάλλιο, στο τελικό επικράτησε της αντιπάλου της με 8-1.
Αξίζει να σημειωθεί ότι οι δύο αυτές αθλήτριες συγκέντρωσαν τους πρώτους 8 βαθμούς (η καθεμία) για την εισαγωγή τους στα κλιμάκια της Ε.ΤΑ.Β.Ε. για το έτος 2015.
Το πρωτάθλημα είναι το πρώτο σε σειρά από τα τρία που είναι προγραμματισμένα να γίνουν, μέσα στο 2014.

Το Δ.Σ. του συλλόγου συγχαίρει τους αθλητές και τους εύχεται και εις ανώτερα.
Οι προπονήσεις συνεχίζονται κανονικά με επόμενη διοργάνωση το Ανοιχτό Πρωτάθλημα που διοργανώνει η Ένωση ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Νοτίου Ελλάδος στη πόλη της Χαλκίδας 5-6 Ιουλίου.


Α.Σ. ΔΙΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ 
όταν η εμπειρία συναντά την εξειδίκευση.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.