Πέμπτη 12 Ιουνίου 2014

Εξετάσεις Εγχρώμων Ζωνών 2014


Με την πραγματοποίηση των προαγωγικών εξετάσεων για τις έγχρωμες ζώνες ολοκληρώθηκε η σεζόν 2013-2014 για τους αθλητές του συλλόγου.
Τη Τρίτη 10 Ιουνίου και στις εγκαταστάσεις του συλλόγου οι αθλητές του συλλόγου εξετάσθηκαν στα Πούμσε, Ονομασίες, Αυτοάμυνες και Αγώνα. Εξεταστείς ήταν ο επίσημος εξεταστής μαύρων ζωνών της ΕΛ.Ο.Τ. (Ελληνική Ομοσπονδία ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ) δάσκαλος Ι. Νταλάκας (υπήρξε πρωταθλητής Ελλάδος αλλά και 3ος Πανευρωπαϊκός Πρωταθλητής). Οι βαθμολογίες που απέσπασαν ήταν υψηλές, αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά το υψηλό επίπεδο προπονήσεων του συλλόγου.

Το Δ.Σ. του συλλόγου ευχαριστεί θερμά το Δάσκαλο Ι. Νταλάγκα για τη παρουσία του ως εξεταστής, επίσης συγχαίρει τους αθλητές για τη προσπάθειά τους.
 Οι προπονήσεις του συλλόγου συνεχίζονται κανονικά, για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε στο τηλέφωνο: 2410-610615.

  • Ο σύλλογος συμμετείχε στο 1ο Προκριματικό Πρωτάθλημα Βορείου Ελλάδος για τη σύσταση της επίλεκτης ομάδας για το έτος 2015. Δείτε το σχετικό link: http://ac-diaslarissas.blogspot.gr/2014/06/2-5.html
  • Στις 22 Ιουνίου 2014 στο Κλειστό Γήπεδο Μπάσκετ ΠΑΟΚ (PAOK SPORTS ARENA) οι υποψήφιοι αθλητές για μαύρη ζώνη θα δοκιμαστούν στις προαγωγικές εξετάσεις, υπό την αιγίδα της ΕΛ.Ο.Τ. και της Ε.ΤΑ.Β.Ε. για την απόκτηση της μαύρης ζώνης. Να σημειωθεί ότι επίσημο εξεταστικό κέντρο για τη Βόρεια Ελλάδα (δηλαδή από τη πόλη του Βόλου και άνω) είναι η Θεσσαλονίκη. 
  • Επίσης 28 Ιουνίου με 5 Ιουλίου οι αθλητές θα συμμετάσχουν στη κατασκήνωση Happy Days στη Χαλκιδική, όπου για μια εβδομάδα θα συμμετέχουν στο πρόγραμμα της κατασκήνωσης. 

Α.Σ. ΔΙΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ 
όταν η εξειδίκευση συναντά την εμπειρία. 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.