Δευτέρα 23 Ιουνίου 2014

Εξετάσεις Μαύρων Ζωνών Ιούνιος 2014



Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι εξετάσεις Μαύρων Ζωνών υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ (ΕΛ.Ο.Τ.) που πραγματοποιήθηκαν στη πόλη της Θεσσαλονίκης, στο κλειστό γυμναστήριο μπάσκετ του ΠΑΟΚ στη Πυλαία (PAOK SPORTS ARENA).
Ο Α.Σ. ΔΙΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ συμμετείχε με 7 αθλητές τους Μπάρδα Ν., Κουκουλιάτα Δ., Παπακυπριανό Γ., Κρητικού Π., Τσιακμάκη Κ., Γουργιώτη Ζ., και Παρδάλης Α. οι οποίοι ολοκλήρωσαν επιτυχώς την εξεταστέα ύλη, η οποία περιελάμβανε τα Πούμσε, Αυτοάμυνες, Αγώνα, Θεωρία (ονομασίες-κανονισμοί αγωνιστικού ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ), Βασική Τεχνική Χτυπημάτων και Σπασίματα. Οι αθλητές του συλλόγου πέρασαν επιτυχώς τις εξετάσεις, αποσπώντας τις υψηλότερες βαθμολογίες.
Ο προπονητής του συλλόγου Ζεϊμπέκης Σταύρος δήλωσε: "Συγχαρητήρια στους αθλητές του συλλόγου για την επιτυχία τους. Μόλις έκλεισε ένα κύκλος 5-6ετών προπονήσεων για να πάρουν τη μαύρη ζώνη, όμως τώρα ξεκινάει το ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ."
Το Δ.Σ. του συλλόγου συγχαίρει το προπονητή και τους αθλητές για την επιτυχία τους και τους εύχεται καλή αρχή στο δρόμο του ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ.


Προσοχή τα επίσημα εξεταστικά κέντρα, της Ελληνικής Ομοσπονδίας ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ,  για την απόκτηση μαύρης ζώνης και άνω, είναι η Αθήνα και η Θεσσαλονίκη.  


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.